Michaela Maláčová – chytrá horákyně

Když se řekne Michaela Maláčová, vybaví se asi každému Česká miss, získané licence na Miss Universe a Miss World nebo Michaelin bohatý přítel Zdeněk Bakala. Opravdu jde této bývalé modelce jen o peníze nebo je vše výsledkem tvrdé a dlouhodobé práce?

Michaela Maláčová

Michaela Maláčová – více než modelka

Michaela Maláčová se narodila 23. května 1971. V roce 1991 se stala Miss ČR, výhra jí ale rozhodně ke štěstí nestačila. Přestože ji přijali na Vysokou školu zemědělskou, odstěhovala se od rodičů a odjela pracovat do zahraničí jako modelka.

Po návratu si srovnala hodnoty a přihlásila se na filmovou produkci na pražské FAMU, kterou také úspěšně vystudovala. Během studií získala spoustu cenných kontaktů, mimo jiné i s Jiřím Bartoškou, kterému pomáhala s organizací karlovarského festivalu. Několik let pracovala jako tisková mluvčí pro nejrůznější firmy i politické strany, nakonec se ale rozhodla jít svou vlastní cestou a založila PR agenturu.

Michaela Maláčová a Česká miss

Málokdo ví, že k České miss se Michaela dostala v podstatě oklikou. V roce 2004 byla oslovena spolupracovníkem Miss Universe, kterého zajímalo, zda by nechtěla v budoucnu uspořádat v České republice světové finále této velkolepé show. V New Yorku jí pak byla nabídnuta i licence, do té doby patřící panu Zapletalovi a jeho Miss ČR. Michaela si uvědomila, že díky licenci by mohla posílat na Miss Universe i své vlastní „missky“ a rozhodla se proto založit svou vlastní soutěž krásy. Díky zkušenostem s obdobnými soutěžemi v zahraničí zároveň věděla, že dokáže úroveň České miss pozvednout výše než je Miss ČR se svým rok od roku stejným scénářem. Kromě toho, že neustále pracuje na zdokonalování celkového "missího" konceptu, se Miss Michaely Maláčové od Miss ČR (nyní patřící Miss world Taťáně Kuchařové) liší také tím, že neuvádí míry a váhu modelek a vede finalistky k zájmu o sebevzdělávání a charitu.

Další výhry - Miss World a Mr. Czech

Aby toho nebylo málo, nedávno Michaela Maláčová získala také licenci na Miss World, která taktéž doposud patřila Miss ČR. Spekulace, že si licenci jednoduše koupila, Michaela vyvrací tvrzením, že pro obdržení licence musí soutěž především splnit spoustu podmínek - což se stalo.

A Michaela nezahálí ani nyní. Letos uspořádala první ročník soutěže o nejhezčího muže ČR a vítěze vyslala na světové finále Mr. World. Náš „missák“, Josef Karas, skončil na překrásném druhém místě.

Soukromí M. M.

Michaela žije s jedním z nejbohatších mužů České republiky – Zdeňkem Bakalou. Seznámili se na pracovní schůzce a dnes spolu mají celkem tři děti. Dceru Anabell, syny Arona a Arama. Momentálně žije celá rodina ve Švýcarsku, pracovně ale Michaela dojíždí do Čech.

Michaela nikdy nespoléhala jen na svou krásu a stejně tak se nenechá oklamat prvním dojmem. Jak působí tato cílevědomá žena na vás?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Záhadná úmrtí celebrit – 1. díl
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies