Samuraj.cz

Mezinárodní konference o svádění

Petra Kubicová

Do Prahy se chystají světové špičky ve svádění žen, aby vystoupili na jedinečné mezinárodní konferenci o seznamování, svádění a osobním rozvoji. Konference potrvá od 30. dubna do 1. května a vystoupí na ní například guru svého oboru Michael Lassen, chorvatský učitel svádění BadBoy (Daniel Messe) nebo britský specialista na svádění přes den Yad.

„Smyslem konference je naučit se být úspěšnější v životě, a to především u žen,“ popisuje jeden z pořadatelů Pavel Bambásek z občanského sdružení Czech Social Dynamics. Účastníci díky zkušeným svůdcům poznají taktiky a specifika svádění v klubech, při tančení nebo i konkrétní tipy na seznamování kdekoli přes den.

Jedním z nejvýraznějších lektorů je vedle Michaela Lassena, který v „oboru“ působí již 17 let, také chorvatský ostřílený svůdce Badboy (Daniel Messe). Ten pořádá celosvětově proslulé kurzy svádění žen v plážovém prostředí v Chorvatsku.

Konference v Praze proběhne již třetím rokem a pokaždé se setkala s velkým ohlasem. Vloni návštěvníci vyslechli plných 13 hodin přednášek a to například na téma rozdílů ženské a mužské sexuality rozebrané až do podoby grafů od Alexe Maye. Dovednosti svých učitelů mohli zájemci sledovat také v praxi přímo v ulicích Prahy. Konference je v angličtině a letos, stejně jako vloni, budou k dispozici sluchátka s tlumočením do češtiny.

Občanské sdružení Czech Social Dynamics založil jeho nynější předseda Václav Vislous. Jeho prvním velkým počinem byla konference o svádění v roce 2009. „Chtěli jsme vytvořit akci, která by pomohla všem klukům, kteří na sobě chtějí pracovat a výrazně se zlepšit ve svých vztazích s holkama. Zkusili jsme oslovit nejlepší evropské svůdce a ti naši iniciativu uvítali. To, že ta akce byla v minulých letech takovým úspěchem a letos ji pořádáme již potřetí mě naplňuje nadějí, že to co děláme má smysl,“ popisuje Václav Vislous.

Konference je škálou témat otevřena pro každého. Ostatně, s ženami se setkáváme přeci pořád. Existují přitom tři skupiny kluků a mužů: jedni to s holkami a ženami umí od narození, druzí to neumí a nikdy umět nebudou, a pak je skupina třetí - ti, kteří se to naučili. Oproti zažitým představám ženy baví nechat se svádět a milují muže, kteří vědí, jak na ně. Pochopit a proniknout do světa svádění doslova může změnit váš život.

Konference je skvělou příležitostí, jak se za výhodnou cenu setkat s legendami světového i českého pickupu. Tedy s lidmi, kteří nejen mají mnohaleté zkušenosti, ale také umí své znalosti předat.

Dvoudenní program slibuje neopakovatelnou atmosféru, v níž nasajete energii a motivaci nebát se a vykročit do světa, v němž si vy vybíráte, kterou ženu sbalíte. A je už jen na vás, jestli to bude letmá známost na sex, nebo partnerka na vztah.

 

Datum konání 3. ročníku Mezinárodní konference o seznamování, svádění a osobním rozvoji Czech Social Dynamics

30. 4. a 1. 5. 2011, začátek přednášek v 10:00 hod.

Tisková konference

Jste novinář a akce Vás zajímá? Ve čtvrtek 14. 4. 2011 v 10:30 hodin proběhne tisková konference k této akci. Místo se dozvíte na e-mailu: pavel@czechsocialdynamics.cz

Ukázka z milnulých let

Video 1
BadBoy 2009 Preview

Hodnocení: 3.0

Počet: 1

Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.