Mena Suvari - americká kráska

Herečku a modelku Menu Suvari nejvíce proslavil film Americká krása. A Mena skutečně prototypem americké krásy je. Do svých rolí dává celé své já – i kdyby ty znamenalo ukázat se před kamerami nahá.

Herečka Mena Suvari při reklamním focení

Mena Suvari, celým jménem Mena Adienne Suvari, se narodila 9. února roku 1979 v městečku Newport v americkém státě Rhode Island. Jejím otcem je psychiatr estónského původu a matkou řeckoamerická zdravotní sestra. Mena se narodila jako nejmladší ze tří sourozenců – bratrů, kteří pracují v armádě.

Mena Suvari – americká krása ve filmu i na mole

Mena Suvari začínala s kariérou modelky už ve svých dvanácti let. Smlouvu s modelingovou agenturou získala i díky tomu, že zalhala o svém věku a tvářila se jako třináctiletá. Velmi brzy ale pronikla i do Hollywoodu. Jednou z jejích prvních větších rolí byla dospívající dívka nakažená virem HIV v seriálu Chicago Hope.

 

Další role se jen sypaly - v thrilleru Sběratel polibků prokázala svůj smysl pro drama (hrála oběť sériového vraha), ve filmu Nowhere se zase blýskla po boku Denise Richards. Do širšího podvědomí diváků se ale dostala teprve s filmem Prci, prci, prcičky a s kultovním snímkem Americká krása, kde se poprvé objevila nahá. Poprvé, ale ne naposled – ve filmovém thrilleru Stuck odhalila své krásné tělo znovu. Střihla si zde také odvážnou sexuální scénu.

S plným nasazením – Mena Suvari holohlavá i nahá

Meně Suvari odvaha rozhodně nechybí. Do každé své role jde s plným nasazením – i kdyby to mělo znamenat radikální změnu vizáže. Kvůli jednomu filmu se dokonce nechala ostříhat téměř dohola. Nutno ale podotknout, že jejímu souměrnému obličeji i tento sestřih slušel.

Zatím největším úspěchem Meny Suvari byla nominace britské akademie pro nejlepší herečku ve vedlejší roli, a to za roli ve filmu Americká krása. Uvidíme, zda se jí povede některou z dalších nominaci proměnit.

Mena Suvari a její lásky

Velkou láskou Meny Suvari je kromě herectví také móda. Předvádí, ale i navrhuje. Pracuje zároveň jako tisková mluvčí. Ve svých jednadvaceti letech se vdala za kameramana Roberta Brinkmanna, který byl o sedmnáct let starší. Zálibu ve starších mužích zřejmě zdědila po matce – i ona si vybrala za svého životního partnera o 24 let staršího muže. Manželství Meny Suvari vydrželo šest let. Nyní je šťastná s hudebním producentem Simonem Sestitem.

Další mladé krásky na Samuraji

Vanessa Hudgens - kráska z Muzikálu ze střední

Sexy čarodějka - Alyssa Jayne Milano

Sexy herečka Sandra Nováková

Sexbomba Dominika Kadlčková

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Záhadná úmrtí celebrit – 1. díl
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies