Máte už pro svou přítelkyni dárek k Vánocům?

Ženu lze potěšit mnoha způsoby. Avšak abyste mohl udělat radost své přítelkyni, musíte vědět, co má ráda. A to je většinou nelehký úkol. Vždyť mnoho žen vlastně ani neví, co by chtěli, a názory na to, co mají rády, mění ze dne na den. Přinášíme vám několik zaručených tipů na dárky, kterými by nepohrdla žádná žena.

Máte už pro svou přítelkyni dárek k Vánocům?

 

Jak by tedy měl vypadat ideální dárek pro ženu?

 

Pokud si myslíte, že všechny ženy touží po těch nejdražších dárcích, jste na omylu. Možná nějakou takovou ženu znáte, která musí mít vždy jen to nej. Ale nemůžete házet všechny ženy do jednoho pytle. Každá může být jiná.

 

Někteří muži mají zrovna to štěstí, že mají takovou nevděčnou “nanynku”, pro kterou by se mohli i rozkrájet a neustále ji snášet modré z nebe. Přesto jí to nebude nikdy stačit. Dejte si pozor, aby se nejednalo o zlatokopku, které jde jen o peníze a prestiž. Měla by stát především o vás, ne o to, kolik máte na kontě.

 

Pamatujte si, že nejvíce svou partnerku potěšíte tím, že ji budete naslouchat. Možná se vám v průběhu roku již zmínila, že by chtěla někam na pár dní odjet a nechat se hýčkat. V tom případě ji můžete překvapit nějakým wellness víkendem, kde si konečně naplno užijete jeden druhého.

 

Pokud je vášnivou čtenářkou, všimněte si, zda jí v knihovničce nechybí třeba nějaký další díl jejích oblíbených knížek. Nebo si dejte tu práci a vypište si některé autory knih a poohlédněte se po dalších titulech, jenž byly napsány daným autorem.

 

Zaručené tipy na vánoční dárek, kterým ji okouzlíte:

 

Přemýšlíte nad nějakým společným dárkem? Třeba nad kávovarem, kuchyňským robotem či něčím jiným? Pak myslete i na to, že byste měl alespoň nějakou maličkost koupit čistě jen pro ni. 

 

  • Zkuste po ní pojmenovat hvězdu. Tento dárek ji vydrží až do konce života.
  • Nebo si spolu zajeďte někam na dovolenou. Co takhle ji vzít do jednoho z nejromantičtějších měst na světě - do Paříže?
  • Pokud má vaše drahá polovička strach z pavouků či jiného hmyzu, můžete ji darovat vtipný a šikovný dárek - lapač pavouků. Jistě bude ráda, že se už žádného hmyzu nemusí ani dotknout.
  • Jestli spolu bydlíte, všimnete si mnohem více věcí. Například i toho, jakou kosmetiku používá. Ať už to bude rtěnka, laky na nehty, sprchové gely či parfémy, určitě bude nadšená.
  • Oblečení si ženy nejraději vybírají sami. Chtějí si ho totiž vyzkoušet. Dnes jí ale můžete potěšit i dárkovým poukazem, za který si pak mohou vybrat, co se jim bude líbit.
  • A když si už opravdu nevíte rady, kupte jí nějaký šperk či bižuterii.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Pravda o Amy Winehouse
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies