Maserati Gran Cabrio

Firma Maserati představí na zářijovém autosalónu ve Frankfurtu luxusní kabriolet pro čtyři osoby Gran Cabrio. Rozhodně se máme na co těšit.

Maserati GranCabrio a jeho testování v terénu

Maserati Gran Cabrio - stylový kabriolet pro čtyři pasažéry

Maserati Gran Cabrio je v historii prvním čtyřmístným kabrioletem této celosvětově uznávané automobilky. Elegantní design navržený Pininfarinou zachovává všechny základní rysy kupéčka Gran Turismo. Narozdíl od něj však bude Maserati Gran Cabrio vybaveno silnějším motorem z verze S.

Pochlubit se nové Gran Cabrio může také moderní skládací plátěnou střechou (pochopitelně s elektrickým stahováním), která sníží celkovou hmotnost vozidla a také nejdelším podvozkovým základem na trhu, který nabídne dostatek prostoru i pro pasažéry sedící na zadních sedadlech.

Jízdní vlastnosti? Maserati Gran Cabrio se má rozhodně čím pochlubit!

Maserati Gran Cabrio ukrývá pod kapotou osmiválec s objemem 4,7 litru a výkonem 433 koní (323 kW). Později by se měl v nabídce Gran Cabria objevit i osmiválec o objemu 4,2 l s výkonem 405 koní. Pro přenos výkonu poslouží šestistupňová automatická převodovka.

Automobilka Maserati více informací o své novince neprozradila. Budeme si tedy muset počkat, čím nás Gran Cabrio na frankfurtském autosalónu překvapí.

Zajímá Vás cena?

Cenu nového Gran Cabria zatím společnost Maserati nezveřejnila. Premiéra nového Gran Cabria se uskuteční na zářijovém autosalónu ve Frankfurtu. Výroba bude zahájena letos v zimě, první vozy se k zákazníkům dostanou až příští rok na jaře.

Frankfurt 2009: Kdy, jak a za kolik?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Gadgety jsou zpátky
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies