Samuraj.cz

Maggie Grace

Rita Jaroszová

Maggie se narodila 21. září roku 1983 v Columbusu (Ohio, USA). Celým jménem je Margaret Grace Denig. Je fantastickou herečkou a díky jejím sexy křivkám se věnuje i modelingu.

 

Její rodiče Valinn a Rick Denigovi měli rodinný podnik se šperky. Maggie má bratra Iana a sestru Marissu. Chodila do školy Worthington Christian a poté navštěvovala střední školu Thomase Worthingtona. Herectví se věnuje už od střední (od roku 2000).

 

Od té doby má na svém kontě úctyhodné množství rolí. Zahrála si také v seriálech. Její první velkou seriálovou rolí byla Shannon Rutherford v úspěšném seriálu Ztraceni (Lost). Získala ji v roce 2004. Pokud bychom ale měli uvést její první hereckou zkušenost se seriálem, pak to byl seriál Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní pořádek, kde si zahrála v jedné epizodě.

 

Hrála i v dalších seriálech a je zvláštní, že to byly seriály s kriminální tématikou. Jednalo se o Odložené případy a Kriminálka Miami. Objevila se i v nejrůznějších filmech - Vražda v Greenwich, Mlha, Zázraky, Láska podle předlohy, Holka z předměstí, Faster, Zatím spolu, zatím živí, Experiment a v mnoha dalších.

 

Získala i roli Kim ve veleúspěšném filmu 96 hodin (Taken), kde si zahrála po boku úžasného a velmi oblíbeného Liama Neesona. Vtělila se také do role Iriny Denali, kterou jste mohli vidět v posledním díle (rozdělen na 2 části) úspěšné upírské ságy - Stmívání (Twilight).

 

Zajímavosti o závěrečném dílu Twilight ságy (Rozbřesk)

 

V našich kinech jen za první víkend vidělo tento finální díl cca 215 000 diváků. Tento výsledek je považován za 3. nejlepší, co se týče historie českých kin. Druhá část dvojdílu Rozbřesk byla z celé ságy tou nejdražší. Rozpočet se vyšplhal až na 75 milionů dolarů. První díl byl natáčen ve stejnou dobu jako ten druhý. Natáčení probíhalo od listopadu 2010 a končilo v dubnu 2011.

 

Hodnocení: 3.0

Počet: 1

Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.