Maggie Grace

Maggie se narodila 21. září roku 1983 v Columbusu (Ohio, USA). Celým jménem je Margaret Grace Denig. Je fantastickou herečkou a díky jejím sexy křivkám se věnuje i modelingu.

Maggie Grace herečka v černobílé kombinaci

 

Její rodiče Valinn a Rick Denigovi měli rodinný podnik se šperky. Maggie má bratra Iana a sestru Marissu. Chodila do školy Worthington Christian a poté navštěvovala střední školu Thomase Worthingtona. Herectví se věnuje už od střední (od roku 2000).

 

Od té doby má na svém kontě úctyhodné množství rolí. Zahrála si také v seriálech. Její první velkou seriálovou rolí byla Shannon Rutherford v úspěšném seriálu Ztraceni (Lost). Získala ji v roce 2004. Pokud bychom ale měli uvést její první hereckou zkušenost se seriálem, pak to byl seriál Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní pořádek, kde si zahrála v jedné epizodě.

 

Hrála i v dalších seriálech a je zvláštní, že to byly seriály s kriminální tématikou. Jednalo se o Odložené případy a Kriminálka Miami. Objevila se i v nejrůznějších filmech - Vražda v Greenwich, Mlha, Zázraky, Láska podle předlohy, Holka z předměstí, Faster, Zatím spolu, zatím živí, Experiment a v mnoha dalších.

 

Získala i roli Kim ve veleúspěšném filmu 96 hodin (Taken), kde si zahrála po boku úžasného a velmi oblíbeného Liama Neesona. Vtělila se také do role Iriny Denali, kterou jste mohli vidět v posledním díle (rozdělen na 2 části) úspěšné upírské ságy - Stmívání (Twilight).

 

Zajímavosti o závěrečném dílu Twilight ságy (Rozbřesk)

 

  • V našich kinech jen za první víkend vidělo tento finální díl cca 215 000 diváků. Tento výsledek je považován za 3. nejlepší, co se týče historie českých kin.
  • Druhá část dvojdílu Rozbřesk byla z celé ságy tou nejdražší. Rozpočet se vyšplhal až na 75 milionů dolarů.
  • První díl byl natáčen ve stejnou dobu jako ten druhý. Natáčení probíhalo od listopadu 2010 a končilo v dubnu 2011.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Vyberte si hudbu, která stojí za řeč
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies