Mafia versus Mafia 2

Nestává se často, že by z rukou českých vývojářů vycházely kvalitní hry, které se prosadí i ve světě. Mafii se to s přehledem podařilo. Mafia 2 je bezesporu jednou z nejočekávanějších her.

Kreslený obrázek z počítačové hry Mafia

Svět a česká PC hra Mafia

Pravděpodobně nejlepší česká hra všech dob se jmenuje Mafia. Vyšla i s českým dubingem, a tak ve své době nebyl snad žádný hráč, co by Mafii neznal. Oblíbenost této hry nejen u nás, ale i po celém světě dokazuje počet neuvěřitelných 2 milionů kusů prodaných kopií. Tím se vývojáři z 2K Games určitě vytáhli.

Proč je Mafia tolik oblíbená?Perfektní příběh a historická auta

Začneme příběhem, který se odehrává ve starých amerických mafiánských časech. Hlavní hrdina Tommy Angelo vypráví, jak se z obyčejného taxikáře dostal k práci drsného mafiána. Celý jeho příběh je hráči průběžně nabízen v propracovaných dialozích a ve velmi kvalitně zpracovaných neherních scénách.

Ve hře můžete jezdit celou řadou historických aut. Jejich ovládání nemusí být zrovna jednoduché, protože vývojáři vzali v úvahu i technický stav dobových aut. Jako mafián budete plnit úkoly, při kterých zastřelíte mnoho nepřátel. Zbraní je na výběr také celá řada.

Mafia 2 – očekávání nové hry

Je to již více než 5 let, kdy do světa vylétl první díl. Fanoušci ale tak horlivě volají po dílu číslo 2, že vývojáři nevydrželi a slíbili ho. Byl již představen na německém veletrhu v Lipsku. Hlavní hrdina se ve 40. Letech minulého století bude opět pokoušet ovládnout celé fiktivní město.

Zlé jazyky tvrdí, že se oficiální verze Mafie 2 jen tak brzo prodávat nebude. Na vině je prý technická náročnost vývoje hry. Pokud se někdy nového dílu dočkáme, dá se očekávat, že úspěšností zcela jistě naváže na díl první.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Nové hry útočí
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies