Madonna tak, jak ji neznáte

52-letá popdiva Madonna by mohla být ústřední postavou seriálu „Síla Photoshopu“, jako vždy až nelidsky přitažlivá a láskyplně vyretušovaná. S hlubokými kruhy pod očima a žilnatýma rukama fotí zpěvačka novou kolekci brýlí pro Dolce & Gabbana. Najdete 10 rozdílů?

Madonna před a po úpravě ve Photoshopu

V 90-tých letech se Madonna zkamarádila s Domenicem Dolcem a Stefanem Gabbanou. Od té doby, co navrhovali kostýmy pro její „Girlie Show Tour 1993“ se z nich stalo nerozlučitelné trio. Po dlouholeté spolupráci se dostaly na veřejnost neretušované fotky z jaro-letní kampaně D&G, které ukazují, že královna popu Madonna je taky jenom člověk. Jak říkají drsnější kritikové, vypadá na fotkách jako něco mezi Courtney Love a Beou Arthur. Její ruce zase přirovnávají k známému mimozemšťanovi E.T. Její románky s mladými zajíčky (Jesus Luz, 22; Jon Kortajarena, 24) ale naznačují, že to nebude zase taková tragédie - někdo kdo Madonnu nezná, by těžko hádal, že té sexy „čtyřicítce“ táhne na 60.

Prohlédněte si pravé i retušované fotky v naší fotogalerii!


 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Adele – královna hitparád i prodeje
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies