Madonna

I když, už není nejmladší, tak stále vypadá svěže a sexy. Měla těžký život a dostala se až na vrchol showbysnysu. Ano, není řeč o nikom jiném než o americké popové královně Madonně.

Americká zpěvačka Madonna na své propagační fotografii

Celé jméno Madonny

Madonna Luise Veronica Ciccone

Datum narození Madonny

16. 8. 1958

Místo narození Madonny

Bay City, Michigan, USA

Madonna a její rodina

Madona je dcerou přistěhovalce z jižní Itálie Sylvia Ciccone a Madonny Ciccone. Měla 3 sestry (Melanii, Paulu a Jeniffer) a 4 bratry (Martina, Christophera, Anthonyho a Maria). Když bylo Madonně 6 let, zemřela jí matka na rakovinu. Její otec se po nějaké době znovu oženil a narodili se další dva sourozenci.

Madonna a její postup nahoru

Na střední škole Madonna navštěvovala hodiny tance. V roce 1976 úspěšně ukončila studium na střední škole a získala stipendium na taneční oddělení v Michiganu. Místo si však vybrala v tanečním studiu v New Yorku. Zpočátku vystupovala jako tanečnice, někdy jako zpěvačka a to, kde se dalo.

 

Madonna si přivydělávala focením aktů, které se později objevují v Playboyi a Penthousu.

 

 

První Madonnina písnička se jmenuje Everybody a první album nese název Madonna (napsala na něm téměř všechny texty sama). Druhé její album se jmenuje Like a Virgin.

 

 

Borderline, tak se jmenoval první klip Madonny pro MTV. Její sláva bleskově roste a Madonna se stává hvězdou.

 

 

Přelom v kariéře Madonny nastal, když změnila svou image na sexuální symbol. Vydala album I´m Breathless a Erotica. V roce 1994, po neúspěšném turné se svými sexuálními výstřelky končí.

 

 

Roku 1998 získala Madonna 4 Grammy za úspěšné album Ray Of Light. Následovalo album Music (2000), Die Another Day (2002) nebo American Life (2003).

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Megan Fox: promenáda v plavkách i bez
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies