Madona Madridu – Penelope Cruz

Španělská kráska, která dostala jméno podle písně španělského skladatele Joana Manuela. Penelope, jste mohli vidět v celé řadě filmů, ale střihla si i roli modelky a teď navrhuje oblečení. Možná nevíte, že vystudovala baletní školu a plynně hovoří španělsky, italsky, francouzsky i anglicky. Taky ještě stihla porodit syna a zahrát si ve filmové novince Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna.

trybuysoftware.co.uk

Penelope se rolí s nádechem erotiky rozhodně nebrání, stačí nahlídnout do její filmové minulosti a určitě budete v odhalování snědého sexy těla herečky úspěšní. I my vám nabídneme malou ochutnávku jejích předoností.

gather.com

 

Ve Španělsku byla už dávno velkou hvězdou, ale za oceánem se proslavila filmem Krásný věk. Tady ztvárnila roli čarodějky. Její první anglický mluvený film byl western Hi-lo country. Možná by se vám líbila jako jeptiška, která se zapletla s transvestitou ve filmu Vše o mé matce.

Jejímu sex appealu neodolal ani Tom Cruise, byli tři roky zasnoubení. Do svých sítí lapila i Matthewa McConaughey. Teď už je Penelope vdanou paní a vozí kočár se synem. Nicméně, ani těhotenství jejímu sex appealu neubralo.

 

 

 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Soutěžte s filmem Mechanik zabiják
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies