M jako masochismus

Máte chutě občas při sexu dostat na holou? Nebo vám nedá spát domina v černých holínkách a s čiperným, svištícím bičíkem? Pak vítejte v klubu masochistů. Je v něm docela plno.

Fotografie muže ležícího na zemi při sadomasochistických hrách

Co způsobil Leopold von Sacher-Masoch

google.cz

Ne, není to autor slavného Sacherova dortíku. Tento pán sepisoval dílka, ve kterých se to jenom hemžilo důtkami, naplácáním neboli spankingem i daleko tvrdšími praktikami. Takže už jsme doma: Masoch je duchovním otcem masochismu.

Přání otcem myšlenky

Představa výprasku a ponížení vás sužuje den co den. Ale zatím jste ji nerealizovali. I když to v liberálním Česku zní divně, sehnat slečnu (neprofesionálku), která vás před sexem seřeže jak žito a ještě u toho bude vrnět blahem, bude problém. Protože zdaleka se nejedná o nějaké tupé plácání, ale o erotickou stimulaci, která by měla přinést potěšení jak vám, tak jí. Také byste mohli padnout do drápů sadistce, a to by mohlo dopadnout všelijak.

Je sadistka řešení

Je sadistka a „sadistka“. Těmi druhými se to v inzertní části jistého typu tiskovin nebo webových stránek jenom hemží. Ty „opravdové“ jsou zase nevyzpytatelné v tom, že nepoznají hranici, za niž by už neměly zajít. Takže jejich potěšení může znamenat váš masakr.

Líbí se mi svazování. Jsem masochista

blogspot.com

Podle jednoho výzkumu si 5-10 % Čechů vyzkoušelo soft masochistické praktiky jako svazování, zavazování očí nebo naplácání. Jenže tady šlo ve většině případů o hru, o opepření běžného partnerského sexu. Pravověrný masochista si nehraje, masochismus je přímo součástí jeho osobnosti. Prostě se tak narodí. Jestli ve vás vězí zakuklený masochista, vzdejte se nadějí, že někdy během života tato deviace zmizí. A propos, deviace… Zní to, jak kdyby vás už měli kastrovat, ale sexuologové a psychiatři trvají na svém, i když už i tady se objevují první vlaštovky - země, které masochismus a sadismus vyjmuly ze seznamu deviací.

A chcete opravdový důkaz masochismu Podívejte se, s kým vy nebo vaši známí sdílejí stůl i lože. Možná pak pochopíte, že od normálnosti k masochismu je jenom krůček…

Poznají to na mě

blogvedete.com

Ne. Do doby, než s někým vlezete do postele a poprosíte ho, aby cigarety netípal v popelníku, ale na vašem těle. Tak tady už se vaše libůstka přehlédnout nedá. Psychologové se shodují, že většina masochistů se v běžném životě projevuje spíš despoticky. Masochisté cíleně nevyhledávají ani trhání zubů bez umrtvení, z bolesti mají strach jako každý nemasochistický smrtelník. To, co je přitahuje nejvíc, není bolest, ale ponížení.

 

 

 

 

A něco pro silné nátury…

K masochismu lze přiřadit i fenomén zvaný erotická asfyxiofilie. Zjednodušeně řečeno, někdo to rád se škrcením. Takže tito sexuální kutilové se škrtí buď vlastnoručně, nebo škrtidlem a ti obzvlášť rafinovaní si sestrojují i oprátečky. Někdy se sexuální ohňostroj radosti trochu vymkne kontrole, policie a pohřební služba by mohly vyprávět…

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Monika Bagárová – nejsvůdnější lolitka českého šoubyznysu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies