Luxusní sedan Infiniti M právě přijíždí

Poprvé bylo Intinity M představeno v Californii na výstavě Pebble Beach Concours d’Elegance, kde sklidilo veliký úspěch. Pojďme se společně na tohoto krasavce, který se začne vyrábět začátkem příštího roku, podívat blíže.

Automobil značky Infinity M při své prezentaci

Luxusní design nového Intinity M

Novinka, která se začne vyrábět začátkem příštího roku, spadá do vyšší střední třídy. Vyniká již při prvním pohledu dokonale propracovanými liniemi, luxusním vzhledem a množstvím „vychytaných" detailů. Přední části vozu dominuje velká maska chladiče, rozměrné led-diodové světlomety a výrazný prolis v oblasti světel, který vozu dodává dynamický vzhled. V zadní části vozu na první pohled zaujmou nejen výrazné světlomety, 2 koncovky výfuku, ale také decentní spoiler nad víkem zavazadelníku a jeho výrazná hrana.

V interiéru nás krom velmi luxusních kožených sedadel a dřevěného obložení zaujme i nezvykle tvarovaná přístrojová deska, která má podobné zakřivení,  jako celá karoserie automobilu.

Automobilka společně s novým Intinity M představí také nový inovativní systém ochrany proti bočnímu nárazu. Při předjížděcím manévru auto pozná, zda je ve vedlejším pruhu jiné vozidlo. Pokud ano, upozorní na něj a pomůže s návratem do původního jízdního pruhu.

Co ukrývá pod kapotou?

Intinity M bude pohánět vidlicový šestiválec o objemu 3,7 litru s výkonem 235 kW (330 koní) a točivým momentem 360 Nm. Na americkém trhu bude k dispozici také osmiválec o objemu 5,6 litru s výkonem 400 koní. U nás Intinity nabídku motorů doplní o naftový šestiválec, který si automobilka půjčí od Renaultu (s nímž je v alianci). Poháněná může být buď zadní náprava, nebo obě. Samozřejmostí bude také sedmistupňová automatická převodovka a 18-ti palcová litá kola.

Zajímá Vás cena?

Do prodeje se Intinity M dostane během příštího roku. Cenu výrobce doposud nezveřejnil, nechme se tedy překvapit, na kolik tento luxusní „drahoušek". Cena se odhaduje od 850 000 korun výše.  Infiniti má od loňského roku oficiální zastoupení i v České republice.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Když do divadla, tak na improshow!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies