Luxusní schodiště pro vás

Libujete si v luxusu a v něčem, co si jen tak někdo nemůže dovolit? Co mít opravdu zajímavý interiér, kterému bude dominovat luxusní schodiště pánové? Pak se dámských návštev nezbavíte už vůbec. Jak by takové schodiště mělo vypadat? Bude skleněné, dřevěné nebo půjde o kombinaci materiálů jako je beton, kov, sklo, umělí či přírodní kámen? Dopřejte si punc originality!

Fotografie jeklového schodiště

Vyjímečná kvalita

Zmiňovaný punc originality a luxusu si budete užívat pouze v případě, že půjde o prvotřídní zpracování schodiště a naprostou kvalitu. Kdo vám tyto parametry nabídne? Jde o rakouskou zanačku schodů Siller. U nás a na Slovensku má výhradní zastoupení firma BAVALONBE s.r.o., provozující web palazzio.cz.

celoskleněné samonosné schodyVýběr je na vás

Luxus může vypadat různě, záleží čemu dáváte přednost vy. Máte rádi vzdušnost, čistotu nebo dáte přednost klasickému schodišti? Velice oblíbené jsou v poslední době samonosná celoskleněná schodiště, ať už stupnicové, příhradové, kazetové či točíté. Můžete nechat volný průchod vaší fantazii při výběru luxusního schodiště. Zavřete oči a představte si krásy samonosného skleněného schodiště  s asymetrickými tvary v kombinaci s minimalistickým kováním z nerezové oceli. Takové je samonosné schodiště Siller Rio. 

 

Klasika má přednost?schodiště

Pokud si zrovna nelibujete nelibujete v experimentech a dáváte přednost osvědčené klasice, i tady zaručuje firma Bavalone spokojenost. Vždyť i klasické schodiště může být dokonalou ozdobou vašeho interiéru. Když se řekně klasika, asi všichni si představime schodiště ze dřeva. Schody s dřevěnými schodnicemi si můžete nechat vyrobit v přímé či točité variantě a mohou býřt s, nebo bez podstupnic. Rustikální styl není pro každého, ale ten, kdo si v něm libuje bude nadšen krásným masivním pojetím s luxusním zábradlím. Navíc vřetena schodiště jsou ručně tepaná.

 

moderní dřevěné schodištěKouzlo vřetenového schodiště

Vřetenové schodiště si můžete nechat vyrobit ze dřeva, ze skla nebo z betonu. V konečném důsledku je stejně nejdůležitější provedení, kvalita materiálu a zpracování. S luxusním schodištěm Siller budete spokojeni. Pokud jste se zhlédli ve skleněném schodišti, máte možnost pracovat s různými designovými elementy za dosažením jiného, možná ještě lepšího vzhledu. Nechce si stupně jednotlivě nebo společně osvětlit LED světlem. 

Oslovilo vás některé luxusní schodiště Siller? Není se opravdu čemu divit. Pokud o něm přemýšlíte, stačí výrobce kontaktovat, vybrat si konkrétní design a způsob provedení, pak už zbývá jen schválit cenovou nabídku a nechat odborníky pracovat. 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Katy Perry: z kostelové lolity sexy symbolem
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies