Luxus do práce

Kabelky rozhodně nejsou určeny jen ženám, i správný chlap má svou „kabelku“, pěknou peněženku, popřípadě luxusní aktovku do práce. Proč si trochu toho lusuxu nedopřát? Zvlášť pokud jde o opravdu kvalitní výrobky. Možná se vám zalíbí i společenské kabelky a přiberete ji k obědnávce jako dárek pro ženu. Plesová sezóna je sice ještě daleko, ale to nevadí.

Fotografie pootevřené pánské peněženky

Aktovka do práce a do školywww.krasne-kabelky.cz

Minimálně dvě aktovky by měl vlastnit každý moderní chlap. Dopřejte si perfektní materiál v různých barvách a velikostech. Nebojte se investovat, jde opravdu o kvalitní výrobky, které se vám ve skříni rozhodně neztratí. Právě naopak, najdou své využití. Kdo si jednou na nošení aktovky zvykne, už ji neodloží. Určitě si vyberete. Potřebujete, aby se do aktovky vešel i notebook nebo bude jen na papíry a peněženku Všechno je k mání.

Co novou peněženku

K nové aktovce či jiné tašce se bude hodit i pěkná kožená peněženka. Na www.krasne-kabelky.cz jsou v nabídce peněženky nejrůznějších barev i materiálů. Kromě těch pánských značky Arwel a luxusních peněženek Jacob, je tady spousta krásných dámských peněženek. Tak nebuďte škti a utraťte nějakou tu korunku za vaši jedinečnou partnerku. Třeba vám pak oplatí stejnou mincí a budete se také moci těšit na nějaký ten módní doplněk.

www.krasne-kabelky.czKabelka pro partnerku

Vánoce jsou ještě daleko, ale možná vás čeká jiná příležitost, kdy je potřeba ženu obdarovat. Moderní kabelkou neurazíte žádnou zástupkyni něžného pohlaví. Sběratelku kabelek doslova ohromíte. V nabídce eshopu Belona.cz naleznete kabelky nejrůznějších tvarů, velikostí i materiálů. Letos frčí minikabelky, ta určitě potěší. V případě, že je vaše přítelkyně módní experimentátorkou, uděláte radost extravagantním kouskem. Co třeba značka Paul frank Ta stojí za to.

Pro přítelkyně milující luxus jsou vhodné tašky z kolekce Walter Valentino. Tyhle kabelečky jsou jednoznačně módním hitem a ještě k tomu jsou vyrobeny z velice kvalitních materiálů.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Gadgety jsou zpátky
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies