Lucy Pinder

Celým jménem je Lucy Katherine Pinder a narodila se 20. prosince roku 1983 ve Winchesteru (Hampshire, Anglie). Tato nádherná žena se k modelingu dostala úplnou náhodou v roce 2003. To jí bylo pouhých devatenáct let. Jen tak se opalovala na pláži, kde ji objevil nezávislý fotograf.

Lucy Pinder klečící v posteli ve spodním prádle

 

Lucy ani nevěděla, proč tehdy souhlasila, aby je ten fotograf s jejími kamarádkami vyfotil. Fotograf je pak s jejich svolením poslal do novin The Daily Star  také do novin The Sun. A byly to právě národní britské noviny The Daily Star, které měly obrovský zájem o další fotky a samozřejmě i o spolupráci s Lucy.

 

Nabídli ji tedy smlouvu, kterou Lucy podepsala. Na začátku její modelingové agentury ji fotili s Michelle Marsh. Fotky se objevovaly stále častěji v časopisech a dokonce se s Michelle dostaly i do televize. Fotila se i s dalšími celebritami - Sophie Howard, Lindsey Strutt, Saskia Howard-Clarke a Jana Defi.

 

Později se pak dostala i na stránky časopisů Nuts, Maxim, ZOO, Ice, Loaded, Fast Car a Redline. Mohli jste ji zahlédnout i v reklamách na PlayStation 2, National Lottery či Yellow Pages. Ke kariéře modelky se sice dostala jen obrovskou náhodou, ale přesto je to dnes jedna z nejoblíbenějších a nejvyhledávanějších modelek z celé Velké Británie.

 

Jestli si myslíte, že její prsa nejsou 100% přírodní, pak se mýlíte. Tyto božská prsa ji nadělila sama příroda a díky tomu získala v roce 2007 v listopadovém vydání australského časopisu Ralph ocenění “Best Breasts in the World” (nejlepší prsa na světě).

 

Lucy se ale nestará jen sama o sebe. Středem jejího zájmu nejsou jen její potřeby. Je velvyslankyní Kick 4 life. Lucy je tedy součástí charity, která se snaží bojovat proti chudobě a dalším civilizačním chorobám v zemích třetího světa. Tato charita tedy bojuje s fotbalem.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Filmové novinky a premiéry
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies