Samuraj.cz

Lucie Vondráčková vždy dokonalá a sexy

Kateřina Řehořová

Lucie – vždy krásná, mladá, ale také chytrá a talentovaná sexy žena. Dalo by se říci – velice nebezpečná kombinace. Někteří chlapi takovou kombinaci nezvládnou, možná proto Lucka ve vztazích zatím štěstí zrovna neměla.

Takových sexy krásek jako je Lucie u nás zas tolik není, sotva byste je spočítali na prstech jedné ruky. Lucie sem na 100 % patří. Není jen herečkou a zpěvačkou. Umí krásně tančit, věnuje se dabingu, moderování, píše texty a je filozofkou. Řekněte, která modelka či miss tolik věcí zvládá

Lucka byla dlouho k mání, ale to už je zřejmě pasé. Podle všeho přijala žádost o ruku od přítele, hokejisty Tomáše Plekance. Ten má možnost obdivovat krásy Lucie pěkně naživo. Pro vás máme ochutnávku sexy fotek.

Moc příležitostí vidět Lucii v rouše Evině není, v pohádkových rolích to snad ani nejde. Ale přece jen se ukázala. Kde Stud i zábrany Lucka zahodila ve filmu Sowborďáci, kde odhodila veškerý svůj oděv. Její prsa můžete obdivovat i televizní inscenaci Ta třetí. Obě role zvládla skvěle, ač tvrdí, že ji tyto scény skoro děsí.

Hodnocení: 4.5

Počet: 2

Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.