Lucie Hadašová

Lucie se narodila 8. července roku 1986 ve Strážnici (Česká republika). Tato modelka s postavou bohyně se v roce 2007 stala českou miss.

Lucie Hadašová ve spodním prádle

 

Studovala Vysokou školu aplikovaného práva a právě v tomto oboru chtěla později najít uplatnění. Miluje módu a její oblíbenou osobností je právě Marie Antoinetta, která byla francouzskou královnou rovněž se zálibou v módě. Prý byla i kvůli tomu popravena. S modelingem začínala už v době, kdy jí bylo 13 let.

 

Svou lásku ke zvířatům nijak netají a proto se rozhodla, že se jim bude věnovat i v budoucnu. Chtěla by se více angažovat při jejich ochraně. Lucka má ale i další koníčky. Ráda čte, má pejska, chodí do posilovny a plave. Také ráda jezdí na kole, in-line bruslích a velice si oblíbila řízení auta. Jejím mottem je: “Všechno jde, když se chce”.

 

V roce 2007 zvítězila v soutěži české Miss a na Miss Universe obsadila krásné 12. místo. Krátce po soutěži se rozpoutala aféra kvůli erotickým fotografiím, které se objevily nejen v bulvárních denících, ale i na internetu. Byl to však podvod, od kterého se Lucie ihned distancovala. Od roku 2007 žije s hokejistou Jaroslavem Bednářem a v roce 2010 se jim narodila dcera Denisa.

 

Lucie a její rodina

 

V roce 2014 se jim narodila druhá dcerka, které dali jméno Vanessa. Jaroslav má ještě z předchozího manželství dceru Natálku. A jak se Lucie a Jaroslav dívají na ten statut věrnosti a fráze “navěky svoji”? V dnešní době je až příliš rozchodů či rozvodů a je to vlastně úplně zbytečné.

 

Podle Lucie za to může všeobecně povolená morálka. Mnozí si do vztahu přizvou milence či milenku a očividně nemají žádné zábrany. Nepřemýšlejí nad tím, že mohou toho druhého pořádně zranit. Ale Lucie i Jaroslav stále věří na “věčnost”, i když se dnes těžko hledá. Velkou roli v tom prý hraje tolerance a komunikace.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Dara Rolins – krásné tělo, sexy hlas
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies