Lucie Borhyová roste do krásy

Kdo by ji neznal. Již několik let moderuje televizní zprávy se svým kolegou Rayem Korantengem. Je jednou z nejoblíbenějších žen televizní obrazovky a nyní čeká své první dítě. A zdá se, že ani těhotenství jí na kráse neubírá.

Televizní moderátorka Lucie Borhyová při focení na kožené pohovce

Život Lucie Borhyové ve zkratce

Lucie Borhyová se narodila 16. dubna 1978 v Praze a vystudovala vyšší odbornou školu v oboru publicistika. Rok pracovala v Anglii jako au-pair. Na Nově pracovala zpočátku jako pomocná redaktorka, později ale uspěla v konkurzu na zprávařku a tím se jí otevřely dveře ke slávě.

Lucie Borhyová a její úspěchy - Playboy, Bailando a kalendář Lucie 2008

Kromě úspěchů v oblasti moderátorství fanoušky potěšily také lehce erotické fotky pro pánský časopis Playboy. O několik měsíců později Lucka nafotila sexy kalendář Lucie 2008. Její sláva stoupla také díky účasti v charitativní taneční soutěži Bailando, kde spolu se svým tanečním partnerem Petrem Pikem skončila na krásném 3. místě.

Lucie Borhyová těhotná a stále slavná

Nejvážnějším vztahem Lucie Borhyové bylo ještě donedávna devítileté soužití s úspěšným podnikatelem Alanem Babinským. Šuškalo se, že důvodem rozchodu byly Lucčiny románky s Jaromírem Jágrem, sicilským podnikatelem Danillem Iovjenou nebo s tanečníkem z Bailanda - Petrem Pikem. Jiné zdroje zase uváděly, že Alan vnímal Lucku jen jako prostředek ke zviditelnění se. Mnohem pravděpodobnějším důvodem ale bude, že vztah po letech jednoduše vyšuměl.

Při focení kalendáře na slunné Krétě Lucie, zdá se, konečně našla toho pravého. Je jím řecký idol Nik. K překvapení všech po několika měsících chození Lucie Borhyová s Nikem otěhotněla. Miminko bylo plánované a pouze Lucka s Nikem ví, jestli to bude holčička nebo chlapeček. Narození potomka pár očekává v prosinci roku 2008 – existuje krásnější vánoční dáreček?

Další české sexy celebrity

Slavné češky a jejich erotické fotky v časopise Playboy

Sexy Kateřina Kristelová - milenci, erotické fotky pro Playboy

Veronika Vařeková - prostě dokonalá...

Michaela Ochotská a fotky pro Playboy

Eva Aichmajerová (nejen) nahá

Sexy kalendář Agáty Hanychové

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Kouzlo a bída cirkusů
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies