Samuraj.cz

Lucie Borhyová a její ňadra

Lukáš Kamp

Blonďaté krásce Lucii Borhyové se daří. Na nebi showbyznysu její hvězda září čím dál víc. Nejenže je úspěšnou moderátorkou televizních novin, také má za sebou pár fotografií v pánském časopisu Playboy.

Borhyová není žádný anděl

Nenajde se snad nikdo, kdo by neznal usměvavou a sympatickou moderátorku televizních novin, Lucii Borhyovou. A ačkoliv se mnohým zdá, že Lucka je anděl, tak v tomto případě je opak pravdou. Má za sebou nafocení svůdných fotek pro pánský časopis.

Lucie Borhyová - foto v časopise Playboy

Pánský časopis Playboy zveřejnil poměrně svůdné fotky Lucie Borhyové. Vidět jste mohli to, co v televizních novinách není možné. Je vidět, že si Lucka mimo obrazovku troufne na víc.

Její ňadra na fotografiích jsou náhle blíž a ani klín už není tak vzdálený. Od jejich střevíčků směrem nahoru se to rýsuje už hodně konkrétně… Věřte, že je opravdu na co koukat.

Lucie Borhyová a její ňadra

Ňadra Lucie Borhyové vykouzlí divákům televizních novin němý údiv. Také se není čemu divit, vždyť Lucka nosí podprsenku velikosti 75C, což znamená, že má slušné trojky. A co víc, Lucie Borhyová nepodlehla silikonové módě, její prsa jsou pravá, přirozená s hezkým tvarem, kterého nedosáhne žádný silikon.

Lucka Borhyová a moderátorské umění

Lucie Borhyová s Rayem Korantengem jsou nejoblíbenější moderátorskou dvojicí na obrazovkách všech celoplošných stanic. Je jen otázkou co je na vrchol dostalo… Je to jejich skvělé a sehrané moderátorské umění nebo „jen” krása a sexappeal Lucie Borhyové…?

Hodnocení: 3.8

Počet: 5

Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.