Lucie Borhyová

Lucie se narodila 16. dubna roku 1978 v Praze (Česká republika). Lucie je jednou z nejoblíbenějších tváří televize NOVA a také je skvělou dabérkou.

Lucie Borhyová v růžových šatech na schodišti

 

Již v raném dětství její rodinu postihla tragédie. Její biologický otec Tomáš Cmíral se zabil v autě. Jeho smrt zůstala dodnes neobjasněna. Po několika letech si její maminka našla nového partnera Ladislava Borhyho. Lucinku  pak adoptoval a později do rodiny přibyl i bráška - Oskar. 

 

Po základní škole se Lucie rozhodla studovat Gymnázium F. Palackého v Neratovicích. Po maturitě se hlásila na Filozofickou fakultu Univerzity Karlovy, na kterou se bohužel nedostala. Úspěšně pak ještě vystudovala Vyšší odbornou školu publicistiky a již v době studií začala pracovat v televizi NOVA.

 

Byla nejprve jen pomocnou redaktorkou ve zpravodajství, ale o rok později (1999) získala místo za moderátorským pultem, kde pracuje již 18. rokem. Její kariéra moderátorky začala ve stejném roce, jako začínal její kolega Rey Koranteng, se kterým si téměř okamžitě získali srdce a sympatie diváků. Dodnes jsou s Reyem dobří přátelé a nedávno se dokonce rozhodli strávit víkend na Mallorce.

 

Prý tím ale hrubě porušili smlouvu, kterou mají s televizí Nova. Aby televize nepřišla o 2 hlavní moderátory najednou, nesmí Lucie a Rey spolu nastoupit ani do stejného letadla. My se domníváme, že každý má právo na soukromí a tudíž by neměl být takto limitován svým zaměstnavatelem. Jen doufáme, že z toho nebudou mít nějaký malér.

 

Ačkoliv se této půvabné dámě daří v pracovní oblasti, v soukromí už tolik štěstí nemá. Nejprve se v jejím hledáčku ocitl podnikatel a golfista Alan Babický, pak prý měla románek s Jaromírem Jágrem a nakonec se vrátila zpět k Alanovi. Tento vztah ale nevydržel a tak se po jejím boku později objevil Niko Papadakis, se kterým mají syna Lucase.

 

Vztah udržovali po většinu času na dálku a bohužel to asi kvůli té vzdálenosti ztroskotalo. Později se zamilovala do Michala Hrdličky. V roce 2014 se jim narodila dcerka Linda a tak se zdálo, že už našla svého prince, se kterým bude už navěky. Avšak i tato pohádka měla svůj konec. S Michalem Hrdličkou se rozešli na konci roku 2015.

 

Přejeme tedy Lucii hodně štěstí, ať i ona jednoho dne najde svou spřízněnou duši.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 3 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Ulítnete na kiteboardingu?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies