Linda Vojtová přezdívaná Baby Gisele

Linda Vojtová svou kariéru odstartovala národním a následně světovým vítězstvím v prestižní soutěži Elite Model Look v roce 2000. Byla tváří kampaní pro značky Armani, La Perla, Max Mara, Escada, Diesel nebo luxusního spodního prádla Palmers. Přečtěte si o této sexy krásce více informací a pokochejte se její krásou v naší bohaté fotogalerii.

Linda Vojtová

Ze života Lindy Vojtové

Linda Vojtová se narodila 22. června 1985 v Praze. Ve světě modelingu se pohybuje od svých třinácti let. V patnácti letech se stala vítězkou celosvětového finále Elite Model Look. Vítězství v této soutěži odstartovalo její hvězdnou kariéru.Od patnácti let fotila a pózovala pro slavné české i zahraniční návrháře a chodila přehlídky v zahraničí. Vše skloubila tak, aby mohla dodělat střední školu a odmaturovat. To se jí také povedlo na výbornou.

V současné době žije v New Yorku. Linda je proslulá tím, že se podobá jedné z nejúspěšnějších supermodelek - Gisele Bündchenové, proto se Lindě přezdívá „Baby Gisele". Mezi její záliby patří zejména tanec, kterým si udržuje své sexy křivky. Její neřestí je čokoláda a česká kuchyně.

Linda Vojtová - začátky hvězdné kariéry

Linda patří mezi světově vyhledávané topmodelky. Její jméno znají všichni, co se pohybují ve světě módy. Mezi její největší dosavadní úspěchy patří kampaně pro značky Giorgio Armani, La Perla, Palmers, Victoria′s Secret, Escada Max Mara nebo Diesel. Objevila se na titulních stránkách časopisů Vogue, Elle, Glamour a mnoho jiných. Také Vivienne Westwoodová si ji vybrala jako hvězdu své pražské přehlídky. Linda se také stala tváří značky Victoria's Secret.

Tato 178 centimetrů vysoká kráska se může pochlubit mírami 86-62-89, krásnýma modrýma očima a dlouhou sexy blond hřívou.

Sexy fotografie Lindy Vojtové naleznete v naší fotogalerii, která je umístěna pod článkem.

Ze soukromí této sexy krásky

Pánové, pokud máte o tuto sexy krásku zájem, máte bohužel smůlu. Linda je již šest let šťastně zamilovaná do návrháře a kreativního ředitele amerického Redbullu - Jamisona, se kterým žije v New Yorku.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Machete - nová mexická bomba!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies