LG GD900 Crystal – první průhledný mobil na světě

V dnešním článku vám přinášíme více informací o revoluční novince – mobilním telefonu LG GD900 Crystal. Tento mobilní telefon vyniká nejen svým jedinečným „průhledným“ designem…

Mobilní telefon LG GD900 Crystal

LG GD900 Crystal a jeho stylový průhledný design

Tvůrci nového LG si pohráli nejen s tvary, ale také se světlem a průhledností. Musíme uznat, že výsledek se jim opravdu povedl…13,4 milimetru tenký LG GD900 Crystal vám nabídne plně průhlednou senzorickou klávesnici s podsvícením. Samozřejmostí bude také celodotykový třípalcový displej s rozlišením 480 × 800 obrazových bodů.

Co LG Crystal nabídne svému uživateli?

O technických parametrech mobilního telefonu LG GD900 Crystal toho není v současné době příliš známo, jeho výrobci se snaží informace utajit až do poslední chvíle. Budeme si tedy muset počkat na jejich oficiální prohlášení.

Co ovšem již nyní víme, je to, že součástí LG GD900 Crystal bude uživatelské prostředí 3D S-class, 8 megapixelový fotoaparát s několikanásobným zoomem a možností natáčení, bluetooth  či handsfree ve stejném designovém provedení.

Za zmínku také stojí zajímavé uspořádání hlavního menu, které zvyšuje komfort ovládání. Funkce telefonu LG GD900 Crystal zvaná “Gesture Shortcut”umožňuje uživateli jednoduchým pohybem konečkem prstu individuální přístup k oblíbeným nabídkám (LG GD900 podporuje rozpoznávání psaní prstem a haptickou odezvu k plnému využití uživatelských zkušeností). Multimediální funkce LG GD900 lze ovládat i s pomocí funkce “Touch Wheel.”

Společnost LG nabízí mnohem více…

Společnost LG představila na barcelonském veletrhu mobilních technologií Mobile World Congress nejen LG GD900 Crystal, ale také další dva zajímavé telefony – LG GM730 a LG Arena. O těchto telefonech si povíme v některém z následujících článků.

Zajímá vás cena?

LG Crystal by se měl na českém trhu objevit již letos v létě, cena se dle odhadů bude pohybovat mírně nad hranicí 10 000 korun.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Vyberte si hudbu, která stojí za řeč
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies