Lejla Abbasová – sexy mulatka

Tanečnice, moderátorka a příležitostná modelka Lejla Abbasová je spojována především s reality show Big Brother. Mnohem více se ale prosadila v charitativní činnosti. Poznejte duši této sexy mulatky!

Televizní moderátorka Lejla Abassová při reklamním focení

Lejla, to není jen Big Brother

Lejla Abbasová se narodila v roce 14. 2. 1980 v Praze. Je dcerou Sudánce a Češky. Vystudovala vyšší odbornou školu v oboru sociální práce a teologie, studium ale kvůli pracovním nabídkám nedokončila. Moderovala různé televizní pořady v TV Galaxie, TV 3 nebo v Óčku, nejvíce se ale zviditelnila v reality show Big Brother, kde moderovala noční sestřihy.

 

Lejla účinkovala také v reklamách a videoklipech, vystupovala s Danem Nekonečným a zastávala funkci tiskové mluvčí Ligy etnických menšin. Nyní pracuje pro charitu a nejvíce se zabývá právě pomoci etnickým menšinám. Stále ještě pracuje pro TV Óčko. Lejla Abbasová moderuje od svých 18. let.

Lejla Abassová a charita

Čokoládová kráska Lejla Abbasová má touhu pomáhat v krvi. Už jako dítě pomáhala s péčí o jiné, postižené děti, v roce 2001 pracovala jako koordinátorka adopce na dálku a půl roku působila v Keni jako delegátka Humanistického hnutí. Před několika lety založila nadační fond Asante Kenya a výtěžek z mnoha jejich aktivit putuje právě na konto tohoto fondu. Minulý rok se zasloužila o vydání knihy Pohádky z jiných světů, které zahrnují příběhy z Čečny, Guatemaly, Keni a dalších vzdálených zemí. V Keni nafotila kalendář a výtěžek z prodeje samozřejmě věnovala fondu Asante Kenya.

Lejla Abbasová a její soukromí

Lejla Abbasová si své soukromí střeží. Po nedávném rozchodu s přítelem má nový objev, jeho jméno však odmítá prozradit. Rodině a příteli dává přednost před kariérou – loni odmítla velmi lukrativní nabídky na moderování silvestrovské akce. Jak se zda, Lejla je žena se srdcem na správném místě.

Další sexy krásky:

Sexy zpěvačka Rihanna

Lucie Borhyová roste do krásy

Alice Bendová a fotky z Lea

Michaela Ochotská a fotky pro Playboy

Karolína Kurková - nejvíce sexy žena naší planety?!

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Driftováni aneb k cíli zásadně šejdrem
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies