Láska, vztahy, hádky – jak na usmiřování?

Většína mužů tvrdí, že ženám nerozumí. Totéž ale říkají i ženy o mužích. Z toho vyplývá, že i ten sebelepší vztah musí mít někdy trhliny. Často pak spolu partneři nemluví nebo se hádají a to i kvůli maličkostem. Jak tedy následky takové situace řešit?
Nevěsta ukazující svatební prstýnek svého manžela

Usmiřování v posteli

Některým párům italská domácnost vyhovuje a hádky a následné usmiřování jsou u nich na denním pořádku. Jde hlavně o usmiřování v posteli, které je poměrně běžné. Je-li však sex pouze jedinou možností o sblížení, vypovídá to obvykle o závažnějších problémech mezi partnery. Mnohé páry přitom tvrdí, že sex je po hádce lepší než jindy. Stojí ale za to, si s partnerem sednout a problémy otevřeně probrat i jinde než v posteli.

Muži i ženy – snažte se...

Málokdo dlouhodobě snáší tichou domácnost, proto je lepší konflikty řešit, dokud jsou čerstvé. Počkejte jen, než vás přejde záchvat vzteku, než byste měli říct něco, co by vás mohlo později mrzet, raději odejděte. Potom si s partnerem v klidu popovídejte o tom, co vás trápí. Zkuste se přitom vcítit do partnerovy nálady, uvidíte, že najednou snáze budete chápat, jak se cítí.

Rady jak vyřešit konflikt

Promyslete si, co chcete partnerovi říct. Nemyslíme tím, abyste si připravili text, který svému protějšku odříkáte. Uvažujte jednoduše o tom, v čem je problém a jak ho chcete řešit. Potom si společně promluvte, ovšem mluvte konstruktivně a nevracejte se zpátky ke starším věcem. Důležité je neschylovat se k výčitkám a větám typu: „Ty jsi s tím začala.“ nebo „Jak si to chtěla, tak to máš.“

SMS zpráva není řešení

Neřešte problémy po telefonu. Dnes velmi oblíbené používání SMS se k některým účelům prostě nehodí. Jednou z nich jsou také vztahy, zprávou SMS totiž skutečně nevyjádříte to, co opravdu chcete říct. Proto je jediným možným řešením osobní setkání...

Další zajímavé články z rubriky jak na to

Jak poznáte, že má o vás žena zájem? Sledujte její gesta!

Jak se stát domácím kutilem?

Jak si najít práci v zahraničí?

Jak ušetřit za benzín či naftu

Jak si něco koupit, ale neprohloupit...

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Rytmusovy zlatokopky - tlachy nebo realita?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies