Kylie Minogue

Kylie se narodila 28. května roku 1968 v Melbourne (Victoria, Austrálie). Svou hvězdnou kariéru odstartovala na poli herectví. Hrála v několika televizních seriálech. Tím prvním byl seriál Skyways z roku 1979. Ve svých 18 letech získala poněkud významnější roli v seriálu Neighbours (1986 - 1988).

Australská zpěvačka Kylie Minogue v detailním záběru

 

Kylie se pak začala rozvíjet i jako zpěvačka. Svou demo verzi s názvem Locomotion si poslechlo několik managerů nahrávací společnosti Mushroom records. Píseň se jim zalíbila natolik, že ji Kylie vydala jako svůj první singl (1987). V osmdesátých letech to byl nejprodávanější singl. A její úspěch zdaleka nekončí. Pokračuje dalším úspěšným singlem, který nazvala “I Should Be So Lucky”.

 

V roce 1988 vydala debutové album, které pojmenovala po své maličkosti - jednoduše “Kylie”. Hned se stalo jedničkou v Anglii. V dalším roce vydala druhé album s názvem “Enjoy Yourself”. Ve stejném roce si Kylie zahrála i v celovečerním filmu “The Delinquents”. Její kariéra nabírala na obrátkách a byla čím dál více úspěšnější. Vydala několik dalších alb - “Better The Devil You Know”, “Let's Get Do It”, “Greatest Hits”, “Impossible Princess”, “Fever” a další.

 

Album “Impossible Princess” se shodou nešťastných okolností vydávalo ve stejném roce (1997), ve kterém tragicky zemřela princezna Diana. Název byl v Anglii neetický a proto se přejmenovalo na “Kylie Minogue”. Objevila se i v muzikálu Moulin Rouge, kde si zahrála vílu. Hrála tedy po boku Ewana McGregora a Nicole Kidman. V roce 2004 vydala 2 CD se svými nejlepšími hity od roku 1987 až po současnost.

 

V letošním roce se Kylie a její osudová láska Joshua Sasse zasnoubili. I přes věkový rozdíl 20 let jsou spolu moc šťastní a Kylie se ani nebrání myšlence o založení rodiny. Kolují zvěsti, že již proběhla svatba. Pokud je to skutečně tak, pak to byla jedna z nejlépe utajených svateb. Každopádně jim držíme palce, ať jsou spolu i nadále šťastní.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Top 10 nejšílenějších sportů na světě
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies