Kvalitní poslech MP3 - jaké sluchátka jsou ty nej?

Sluchátka si musíme vybírat dle svých individuálních požadavků. Někdo chce ohromující a výkonný zvuk, jiný zas nenápadnou verzi, s kterou nebude zbytečně poutat pozornost okolí. Jaká sluchátka jsou ty nej?
bedny, hudba

Hitech – moderní styl poslechu MP3

Dnešní častý posluchač hudebních souborů mp3, je velice náročný a rozmlsaný neustálým vývojem nových a dostupnějších technologií. Původní přehrávače CD nosičů s omezeným množstvím místa, dle velikosti přehrávaného CD, byly nahrazeny tzv. MP3 přehrávači. Jsou o hodně pohodlnější a praktičtější.

 

Díky svým malým rozměrům, modernímu vzhledu, větší kapacitou paměti pro mp3, i s možností jejich výměny přímo v samotném přehrávači, bez nutnosti dalších nosičů, dominují ve světě kvalitního poslechu hudby.

Pro nejlepší zvuk zvolte otevřená sluchátka

Nejlepší hudební výkon, který si mnohdy v kvalitě zvuku nezadá s uzavřenými studiovými sluchátky. Pokud zvolíte kvalitní a prověřenou značku, můžete se opravdu těšit na nezapomenutelný zážitek při poslechu vaší oblíbené hudby.

 

K dosažení úspěchu ovšem bude zapotřebí i kvalitního přehrávače, který vaše nové sluchátka maximálně využije a zajistí čistý zvuk v plném rozsahu. V opačném případě s výsledkem určitě spokojeni nebudete.

Technika vyvinula i kvalitní špuntová sluchátka

Špuntová sluchátka se zavádějí přímo do uší. Jsou menších rozměrů, tedy oproti otevřeným sluchátkám, v případě potřeby velice nenápadná. Nevýhodou tohoto typu sluchátek bývá menší hudební rozsah v krajních mezích a menší reprodukce basových efektů.

 

Pokud si připlatíte a hodláte investovat do svých sluchátek nejméně 700 Kč, jsou na trhu sluchátka se speciálními gumovo-pěnovými nástavci. Ty dokonale utěsní zvukovod v uších, a tím zkvalitní reprodukci přehrávaného zvuku. Takové sluchátka izolují okolní zvuky i bez spuštěného přehrávání hudby.

Technika a HiTech - další zajímavé články z rubriky

Stylové stojany na CD

Zajímavosti ze světa mobilů

Kvalitní fotoaparát v mobilu?

Domácí kino - zažijete neskutečnou podívanou

Záložní zdroje pro PC

Správný výběr vypalovačky

Historie mobilních telefonů

Paměťové karty do mobilních telefonů

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Sexy Nicole Scherzinger v 'Men in Black 3'
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies