Kuriózní způsoby parkování

Způsobů, jak zaparkovat automobil je velmi mnoho. Některé z nich jsou k smíchu, některé spíše k pláči…V dnešním článku si představíme ty nejpovedenější z nich.

Parkování

Žena v nesnázích, aneb muž gentleman

Je všeobecně známo, že ženy nejsou tak dobrými řidiči, jakými jsou muži. Největší problém většinou nastává v případě, že je potřeba automobil zaparkovat. Pokud před vámi v řadě stojí taková řidička a marně se snaží zaparkovat, máte na výběr ze dvou možností – buď si nějakou dobu počkáte a pobavíte se její bezmocností a nebo vám rupnou nervy a pomůžete ji automobil zaparkovat (a ušetříte tím mnoho svého drahocenného času). Muž ve videu se rozhodnul pro tu druhou možnost…

 

Maximální využití prostoru určeného k parkování

Jste ochoten rozbít svůj automobil jen proto, abyste využil maximálně prostor určený k parkování? Muž v následujícím videu je buď hodně movitý a nedělá si starosti s tím, jak uhradit škodu, kterou způsobil na ostatních automobilech a nebo je to totální cvok. Co si o něm myslíte Vy?

 

Přídavné kolo vyřeší problém s parkováním

Aktér následujícího videa vyřešil parkování v rušném městě po svém. Stačilo přidat přídavné kolo do zadní části vozu a problém je vyřešen. Při parkování se zadní kola zasunou dovnitř vozu a vysune se speciální přídavné kolo, pomocí kterého vůz jednoduše zasune do řady.

 

Takhle parkují opravdoví borci…

Někteří borci se s parkováním rozhodně neštvou, zvláště když mají v patách policii. O tom se můžete přesvědčit i v následujícím videu. Řidič ujíždějící před muži zákona si na vlastní kůži vyzkoušel, jaké to je zaparkovat do úzké mezery mezi dvěma automobily během několika málo vteřin. Musíme uznat, že v tomto případě měl řidič více štěstí, než rozumu…

 

A na závěr jedna úsměvná scénka

Jezdíte na nákupy automobilem? Podívejte se na úsměvnou ale i poučnou scénku, kterou můžete zažít i Vy. Stačí když vyrazíte o víkendu na nákupy do velkého nákupního centra.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Marika Šoposká – nová tvář českého filmu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies