Kuriózní případy úmrtí

Nechceme si dělat žádnou legraci z těchto tragických případů úmrtí. Smrt je vždy tragická a všem nám jistě nahání strach. Povíme vám o případech, ve kterých lidé zemřeli za podivných okolností. Možná si z toho někteří z vás vezmou ponaučení, aby se podobné události už nemuseli nikdy opakovat. 

Kuriózní případy úmrtí

 

  • Kvůli své práci přišel o to nejcennější, co měl - o svůj život

 

Jeden mladík, který žil v Anglii a byl investigativním novinářem, chtěl svou práci posunout na vyšší úroveň. Ovšem stalo se něco, co nemohl nikdo předvídat. Zjistil, že každou noc v Anglii přespává přes 2000 bezdomovců na ulici. Chtěl o nich napsat článek, ale chtěl také poznat na vlastní kůži, jak se jim skutečně žije.

 

Tak si půjčil spacák, rozloučil se s přáteli a rodinou a vyrazil s pevným odhodláním, že přespí na ulici. Rozhodl se přespat v zabedněném, starém a nepoužívaném hostelu, kde spalo několik bezdomovců. Jelikož ale nebyl zvyklý na extrémní podmínky, bohužel zemřel na podchlazení.

 

  • Nešťastná kombinace alkoholu a cigaret

 

Jeden třiačtyřicetiletý muž šel na párty, na kterou ho pozval kamarád. Po několika skleničkách alkoholu chtěl vyzkoušet, co je to za alkohol v nádobě od salsy. Jakmile se napil, okamžitě mu došlo, že to byl benzín, který kamarád používal na odmaštění rukou.

 

Naštěstí benzín vyplivl, ale polil si tím i své oblečení. Pravděpodobně si říkal, jaké měl štěstí, že si toho všiml tak rychle. Chtěl se uklidnit cigaretou, tak si zapálil. Určitě všichni víte, jak to s ním dopadlo. Hořícího muže se naštěstí podařilo uhasit, avšak po převezení do nemocnice v ní druhý den zemřel.

 

  • Za orgasmus zaplatili tu nejvyšší cenu

 

Toto neštěstí se odehrálo v Jižní Kalifornii, kde byla na ulici objevena 2 těla. Šlo o muže a ženu a oběma jim bylo kolem 20 let. Podivné je, že je našli zcela nahé. Nejprve hledali nějaké nabourané auto, poptali se jiných lidí v okolí, ale žádné auto se nenašlo a ani je nikdo neznal.

 

Oba mladí lidé byli převezeni do nemocnice, kde ale později zemřeli bez toho, aby alespoň na chvíli nabyli vědomí. Nakonec někoho napadlo, že by se mohli podívat na střechy. Zjistili, že si na jedné střeše udělali romantický piknik, který zakončili sexem. Pravděpodobně se přiopili více, než plánovali, a tak se bohužel v zápalu vášně zřítili na ulici.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Uvažujete o povzbuzováku v podobě viagry?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies