Kuriózní místa pro sex

Už vás nebaví klasická místa pro sexuální hrátky? Tak se nechte inspirovat naším dnešním článkem, ve kterém vám nabízíme výčet neobvyklých míst, kde vás sex bude rozhodně bavit.

Fotografie zelenobílého horkovzdušného balónu

Uvnitř auta v myčce 

Pokud si troufnete na rychlovku v autě, zkuste to třeba i v myččce aut. Adrenalin, který se vyplaví z obav při přistižení váš sex přenese do naprosto jiné dimenze. Důležíté je ovvšem dát si pozor, abyste omylem nezmáčkli nějaké tlačítko (otevření okna a záplava v autě by vaše vzrušení určitě pokazila) nebo nesešlápli pedál. 

V horkovzdušném balóně

Že se nebojíte výšek? Pak jste ideální kandidát na sex v horkovzdušném balóně. Jediné, co vás muže znervózňovat jsou ptáci, kteří budou zvědavě poletovat kolem vás. A představa sexu několik metrů nad zemí je sama o sobě docela vzrušující, nemyslíte?

Sex ve vířivce

Ve vířivce to jednou zkusíte a už nebudete chtít přestat. Uvidíte, že se to bude líbit i vaší přítelkyni. Voda má totiž povzbuzující účinky a budete si cítit jako znovuzrození…

Sex na posedu

Už jste to někdy zkoušeli v přírodě? Tak to vám pogratulovat nemůžeme, tohle má totiž odzkoušeno pěkné procento lidí. Ale s trochou nápaditosti lehce přijdete na další místa, která jsou velmi netradiční.

Zkuste se například oddávat společným hrátkám na opuštěném posedu. Nejen, že si užijete přírody a vzrušení, ale vaše partnerka bude tuto příležitost brát jako neskutečně romantický zážitek…

Hrátky v kabinách

Na to, abyste to spolu zkusili v převlékacích kabinkách, budete potřebovat nejen spoustu odvahy, ale také pevné nervy. No a také počítejte s tím, že na to nemáte víc jak 10 minut, než se přiřítí znechucená prodavačka. Máte-li vy nebo vaše přítelkyně během sexu hlasité projevy, budete muset tuto variantu bohužel vynechat.

Sex na balkóně

Možná se budete divit, ale pokud budete provozovat sex na balkóně, budete se muset smířit s tím, že nejste zdaleka první. Balkón není až tak neobvyklé místo pro sexuální hrátky, každopádně si užijete spoustu zábavy. O tento kousek se však nepokoušejte, pokud váš balkon směřuje přímo na hlavní silnici… A když už se pro toto místečko rozhodnete, buďte opatrní, abyste při souložení nevypadli - bohužel se to stává!

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Top 10 nejšílenějších sportů na světě
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies