Kuriózní erotické pomůcky

Některé erotické hračky jsou spíš pro smích, než k potěšení. Jiné vás mohou dokonce i vyděsit. Ale každý holt máme jiný vkus. Proti gustu žádný dišputát. Pojďme se tedy blíže podívat na sexuální hračky, které nejsou až tak běžné.

Kuriózní erotické pomůcky

 

  • Představte si, že pro pány existuje i průhledná vagína

 

No vážně. A vypadá to otřesně. Jedná se o plastový návlek na penis, se kterým můžete onanovat. Jelikož je průhledný, máte nad vším, co děláte, dokonalý přehled. Prý s touto hračkou zažijete nevšední a velmi intenzivní “jízdu”. Někteří tvrdí, že s tato hračka je ideální pomůckou, pokud jste zrovna bez partnerky. No co člověk, to jiný názor. Uvidíme, jak se tato hračka osvědčí.

 

  • Masturbace jako podivný ovladač

 

Jestli si při masturbaci nechcete namáhat mozek a vymýšlet si svou sexuální fantazii, můžete se podívat na nějaké videa. Kromě nich ale někdo vymyslel senzory, které si stačí jednoduše připnout na ruku. Samozřejmě na tu, kterou hodláte onanovat.

 

Senzory prý poznají dle frekvence vašich pohybů, že masturbujete, a na obrazovce před vámi se objeví nějaký erotický materiál. Tento způsob masturbace již vyžaduje jistou dávku perverzity, neboť to některým nemusí vůbec připadat sexy, ba ani vzrušující.

 

  • Máte strach z pohlavně přenosných chorob a dalších věcí, které vám hrozí při sexu? Pak si můžete pořídit speciální oblek

 

Po pohlavně přenosných chorobách jistě nikdo netouží, ale někteří z nich mají tak obrovský strach, že se sexu začnou raději vyhýbat. Pokud patříte do této skupiny lidí, můžete si pořídit ten nejbezpečnější sexuální oblek.

 

Je vyroben z neoprenu a má dokonce všitý kondom, takže ochrana se vším všudy. Nyní už vám nebude hrozit, že by k vám nějaký choroboplodný zárodek pronikl. Ale jednu obrovskou nevýhodu to má. S kůží ženy vůbec nepřijdete do styku.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Lana Del Rey - kdo to, sakra, je?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies