Kuriozity ze světa lidí – tygří muž, vlčí lidé či kočičí žena

Většina z nás si nedovede představit, že bychom se, třeba jen na chvíli, změnili v šelmu. Jsou však mezi námi lidé, kteří si právě tohle přáli. Plastická chirurgie jim tohle přání pomohla splnit a my se nyní můžeme podívat, jak to dopadlo.
Fotografie muže, který vypadá jako tygří muž

Pro celý svět je Dennis Avner tygří muž

Jak jsme se již několikrát přesvědčili, Amerika je země netušených možností. Asi nejznámější tygří muž pochází právě z Ameriky, konkrétně z nevadského Tonopahu. Původem je Avner indián a v jazyce svého kmene se jmenuje „Kočičí lovec“. Dennis do své proměny v tygra investoval neuvěřitelnou sumu peněz, která mu zajistila téměř dokonalý tygří vzhled.

 

Nechal si rozdělit horní ret, upravit linii vlasů, chirurgicky zašpičatit uši, změnit a vybrousit chrup do špiček. Ve tvářích a na čele má silikonové vycpávky, je potetovaný, na tvářích má piercing, kam se dají zasunout tygří vousy. Svou proměnu v tygra bere zcela vážně. Každý den pojídá téměř syrové maso a šplhá v parcích po stromech. Dokonce má svého managera a jako tygr vystupuje po celém světě.

Chtěla se líbit svému muži, ale teď se nelíbí nikomu - kočičí žena

Proměna v kočičí ženu měla u Jocelyn Wildenstein jeden zásadní důvod. Nechtěla ztratit svého bohatého manžela Aleka Wildensteina. Podstoupila sérii plastických operací, které z ní měly, manželem tolik obdivovanou, šelmu udělat. Nikdo neví jestli se operace povedli, ale Jocelyn po nich vypadala prostě strašně a když ji manžel poprvé uviděl, jen z hrůzou ve tváři vykřikl.

 

Za operace utratila v přepočtu neuvěřitelných 70 milionů korun. Manžel ji nakonec podvedl a přišel rozvod, po kterém získala značnou sumu peněz. Za tyto peníze se snaží dát zase dohromady, ale tak hrůzostrašný obličej už asi žádná plastika nespraví...

Několik slov na závěr

O těchto lidech si můžeme myslet, že nejsou normální. Co je normální? To už dnes nikdo nedokáže s určitostí říct... Proto jsou mezi námi lidé, kteří vypadají jako vlci, kočky, nebo třepa tygři.

Další zajímavé články z rubriky svět muže

Muži versus přechod - co nás čeká a nemine?

Powerbal

Alkohol a zábava – účinné vyprošťováky

Velikost penisu – jste nad nebo pod průměrem?

Známé sexuální obyčeje na světě

Krásná a sexy Elisha Cuthber

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Geniální huliči
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies