Kultura – tipy na filmové trháky

Filmoví producenti na nás neustále chrlí nové a nové filmové tituly. Pokusíme se vám přiblížit nekteré z těch, které nás čekají v nejbližší době. Snad se trefíme právě do vaší noty.
Fotografie filmové klapky

Bobule – česká klasika u které se zasmějete

V hlavních rolích této letní komedie se představí Kryštof Hádek (Honza) a Lukáš Langmajer (Jirka). Honza a Jirka jsou kamárádi. Jeden je typický měšťák a ten druhý se vyžívá v podvodech, které praktikuje hlavně na mladých ženách. Jednou se Honza dozví zprávu, že jeho dědeček z moravy je vážně nemocný. Hozna dědu dlouho neviděl, a tak se rozhodne, že mu splní jeho sen a pošle ho na dovolenou. Spolu s Jirkou se pak starají o dědovy vinice a plní si i svůj sen.

Vantege point (Úhel pohledu)

Americký akční thriller debutujícího režiséra Pete Travise nás zavede do zákulisí americké vyšetřovací služby, která má chránit amerického prezidenta při jednom summitu. To se však nepovede a prezident je postřelen. Při vyšetřování se zjistí, že s atentátem má co do činění státní úřady. Samotnému incidentu přihlíželo několik lidí a my máme možnost vidět jejich „úhel pohledu“ na samotnou akci. Příběhy těchto lidí se protínají a diváci mají možnost s nimi postupně odhalovat děsivé skutečnosti. V jedné z rolí agenta se přestaví Matthew Fox, známý herec ze seriálu Ztracení.

Než si pro nás příjdou (The Bucket List)

Zcela odlišné světy miliardáře Edwarda Colea (Jack Nicholson) a chudého automechanika Cartera Chamberse (Morgan Freeman) se nečekaně prolnou, když oba zjistí, že mají rakovinu a sejdou se na jednom nemocničním pokoji. Své prvotní rozepře nakonec překonají a shodnou se na tom, že čas který jim ještě zbývá, chtějí co nejlépe využít. Spolu pak sepíší seznam věcí, které by chtěli v životě ještě udělat a vydají se na cestu plnou dobrodružství, na které se z nich nakonec stanou dobří přátelé. Obsazení těchto herců zaručuje dokonalý filmový zážitek.

Další zajímavé články v rubrice - kultura:

Serj Tankian v Ostravě

Daniel Landa - Československo 2008 Tour

Spiderman 3 - čeká jej výzva života

Norbit - Eddie Murphy v trojroli

The Simpsons Movie - Simpsonovi ve filmu

Divočáci - motorkářský výlet slavných

Alpha dog - příběh plný hvězd



 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Recenze filmu Největší z Čechů
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies