Který ženský prostě nebrat

Stejně jako my muži ani ženy nejsou zrovna dokonalé bytosti. Ale o těch z nich, které jsou hodně sexy, míváme tendenci myslet si, že jsou přinejmenším úžasné. A tím pádem přehlédnout jejich chyby a závažné povahové nedostatky. Ale věřte mi, pokud si vybíráte ženu nebo holku, na povaze sakra záleží. Některé prostě za to nestojí.

Fotografie zachycující opilou ženu ležící na lehátku v růžovém oblečení a s pivem v ruce

O co mi jde

Mějte na paměti, že všechny níže uvedený typy holek a ženských, se kterýma podle mýho názoru nemá smysl cokoli si začínat, můžou být krásný, sexy a dokonce i hodný a milý. Můžou to celou dobu s váma všechno myslet dobře. Problém je v tom, že dobře to nedopadne. Skončí to trapasem, frustrací, vztekem, poškozením vztahů s vašimi blízkými a někdy dokonce nemocí, násilím nebo zločinem. Myslíte si, že přeháním V tom případě doufejte, že se s ničím takovým nepotkáte...

Nespolehlivá

Na začátek něco relativně neškodného. V nejhorším případě se totiž vůbec nic nestane. Funguje to jednoduše: náhodou potkáte holku, přijde vám super, vy se jí podle všeho taky líbíte, flirtujete spolu, všechno jde dobře, domluvíte si další rande a rozloučíte se. Vy příště dorazíte načas na místo určení a ejhle, holka nikde. Nedala nic vědět a prostě nedorazila. Snažíte se jí zavolat, ale má vyplý mobil. Doma se přihlásíte na facebook a tam taky není. Tak jí napíšete mail a čekáte. Uplyne týden a holka přijde s nějakou trapnou výmluvou, že jí prý zabránilo něco, co by kdokoli kdo není naprosto neschopný snadno překonal. Překousnete to ale a domluvíte si další schůzku. A situace se opakuje. Ušetřete si spoustu nervů tím, že jí po prvním nebo druhém selhání pošlete k šípku. Buď se opravdu začne snažit, nebo aspoň budete mít možnost zaměřit se na někoho, s kým nebudete jenom ztrácet čas.

Neví co chce

Tohle je ten typ holky, která vždycky nakonec udělá špatný rozhodnutí, protože si sama nerozumí a netuší, co je pro ni dobrý a co ne. Pravděpodobně se tedy rozhodne, že vás chce jako nejlepšejšího platonického kamaráda, ale chodit a spát bude s nějakým naprostým kreténem, kterej ji jenom využívá. A jak už to v takových případech bývá, ironií osudu to nejspíš bude řádnej kašpar, o kterým vám bude vyprávět, jak je trapnej v posteli a jak si s ním nemá o čem povídat a blá blá blá. S vámi si samozřejmě bude moct povídat o všem a budete jí bavit a kdyby se s váma vyspala, neměla by si na co stěžovat. Protože mezi váma něco opravdu je. Ale to ona nechápe, stejně jako nechápe, že bez určité míry přátelství nebude nikdy šťastná ani v romantickém vztahu. Zkrátka nebrat, akorát vás to bude srát. Když neví, o co přichází, dobře jí tak.

Roztažnožka

prostitutkaTakové označení nemyslím nijak zle, ostatně řekla to jedna moje známá sama o sobě. Je to svým způsobem dokonce humorné, pokud se to netýká vás, samozřejmě. Když má holka ráda sex, je to obvykle velmi pozitivní. Když ho ale má ráda tak moc, že není schopná říct ne, a obvzlášť když ji opravdu lákají věci jako třeba grupáč se skupinou černých trpaslíků, no, to se potom stanete terčem mnoha vtipů vy jakožto její právoplatný partner. Jen si vzpomeňte třeba na film Já, mé druhé já a Irena. Tak něco takového by se vám potom mohlo přihodit i ve skutečnosti. A pokud nejste schizofrenik jako Jim Carrey, asi byste se s tím vypořádávali dost těžko.

Fetka

zfetované ženyJe celkem jedno, na jakém druhu drogy si holka ujíždí, i když jsou lepší a horší varianty. Lákadla a nebezpečí jsou ale vždycky stejná. Drogama zblblý holky jsou totiž velmi snadná kořist a jejich...přízeň se dá dost snadno koupit. Pokud jste dealer, pravděpodobně budou takový holky jedním z hlavních důvodů, proč jste dealer. Závislačka je ale prostě příliš nebezpečná partie. Buďto vám něco štípne, naveze vás do konfliktu se zákonem nebo s nějakou mafií, nebo od ní chytíte nějakou extrémně nepříjemnou pohlavně přenosnou chorobu. Pokud vás nemá radši než drogy a nezačne se kvůli vám léčit, přijdete o víc, než kolik získáte.

Šílená

upíří ženaAneb všechny situace "bitches be crazy".  Různých zajímavých psychických poruch existují mrtě, no a většina z nich u vaší partnerky by pro vás znamenala celý nový svět problémů. Pokud je holka paranoidní, bude vás pořád z něčeho neprávem podezírat a každý druhý týden vás vymaže z kontaktů a pošle někam, aby se pak zase uklidnila a znovu si vás přidala. Taky bude žárlivá a mstivá. Vaše kastrace bývá obzvlášť oblíbenou formou ultimátní odplaty u takto vyšinutých krásek. Pokud bude chronicky v depresi, vztah s ní bude převážně tragický a bolestný, a to byste ji museli sakra milovat, aby vám to stálo za to. Než spáchá sebevraždu. Se sadistkami zase může být i zábava, ovšem dokud to jednoho krásného dne nepřeženou. Zkrátka vztah s šílenou ženou je jedním s nejtěžších vůbec. Obvykle je nejlepší řešit takový vztah tím, že se mu vyhnete. Spokojte se radši s šílenými příbuznými.

Úplně blbá

Ať už od vaší partnerky chcete cokoli, vsadím se, že to nebude to, abyste se za ni museli neustále a všude stydět. Snad kromě postele, ale i tam nakonec stupidita začne být otravná. S takovou holkou pravděpodobně vůbec nebudete mít o čem mluvit a před společností ji budete muset schovávat. Takže je to něco jako vztah s nafukovací pannou. To už si ale můžete pořídit tu nafukovací pannu. Nebo androidku na sex, v blízké budoucnosti. Vždyť i taková robotická milenka by dokázala lépe předstírat inteligenci. Neříkám, že holka musí být kdovíjak geniální, ale existuje jich spousta, které ve vás nebudou vyvolávat akutní nutkání začít mlátit hlavou o stěnu pokaždé, když otevřou pusu. No, ne úplně pokaždé. Někdy s tou otevřenou pusou naštěstí nemají v úmyslu mluvit.

Feministka

A teď to nejhorší nakonec. Vztah s šílenou, blbou, nespolehlivou a promiskuitní fetkou by pořád byl uspokojivější než vztah s někým, jejíž ideologie ji nutí vás nenávidět a ustavičně trestat za to, kým prostě jste. Feministka chodící s mužem, to je zkrátka něco jako když nacistka chodí s židem nebo komunistka s kapitalistickým imperialistou. Dvěma slovy řečeno: se sebezapřením. Bude vás neustále předělávat, všechno vám bude vytýkat a bude od vás očekávat věci, které vy budete vnímat jako útlak, ponižování a zesměšňování. A pokud se vnitřně neztotožníte s tím, že jste vlastně podčlověk, odkopne vás nějakým obzvlášť zlomyslným způsobem a potom vás bude přede všemi pomlouvat. A proč ne, že, všechno samozřejmě byla vaše chyba. Nebrat, nebrat a ještě jednou nebrat. Když chlapy vlastně nechtějí, nedávejte se jim napospas.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Vyhoď ten křáp a pořiď si pořádný notebook!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies