Které herečky mají nejhezčí prsa?

Ňadra jsou jedním z atributů ženské krásy. Herečky tuto krásu reprezentují na stříbrném plátně i mimo něj. Která z nich se kromě svého nezpochybnitelného talentu může pyšnit také tím nejsvůdnějším dekoltem?

Zpěvačka Jessica Simpson při focení na pohovce

Vítězí přirozenost- silikony jsou už pasé...

Na internetu a v pánských magazínech hoří boj o nejkrásnější ženská ňadra. Je to věčné téma – ženská prsa byla, jsou a budou erotickým symbolem. O tom už v 60. letech věděly své tehdejší sex symboly Marilyn Monroe a Brigitte Bardot, které své přednosti uměly patřičně uplatnit.

Tahle doba měla navíc jednu nepopiratelnou výhodu – všechny krasavice byly zaručeně pravé, nedotčené botoxem a silikonem. Kdeže ty doby jsou… Není náhodou, že se v žebříčcích hodnotících ženská prsa až na výjimky na předních místech umisťují jen pravá, přírodní poprsí a ne jejich sterilní silikonové napodobeniny /dámy Mašlíková, Mesarošová, Hadačová a spol. prominou/.

Souboj o prsa... Kdo vyhrává?

Neumíte se rozhodnout, která z hollywoodských hereček má ta nej nej prsa? Redaktoři časopisu In Touch Weekly si dali tu práci a sestavili žebříček nejvíce sexy poprsí. První místo obsadila Jessica Simpson, na 2. příčce skončila Tyra Banks, na 3. Scarlett Johansson /výsledky za rok 2008/.

Jestli jste mezi nimi nenašli své favoritky, nezoufejte. Americký internetový portál mylifetime. com začátkem roku 2009 vyhlásil své pořadí nejkrásnějších ňader. Na prvních třech místech skončila poprsí Salmy Hayek, Pamely Anderson a Angeliny Jolie.

V jiných anketách znalci oceňují i půvaby Halle Berry a Moniky Bellucci, za mladší generaci hereček boduje Eva Mendes nebo Lindsay Lohan. Velká prsa ale nemusí znamenat velký sexappeal a naopak. Příkladem může být Keira Knighley, která i přes svůj téměř plochý hrudník patří k nejvíce sexy herečkám.

Co je české, to je hezké...

Česká scéna má také co nabídnout, i když tady herečkám šlapou na paty modelky /mnohdy se ale rozdíl mezi herečkou a modelkou stírá díky účinkování v nekonečných seriálech/. Krásným poprsím se pyšní např. Iva Kubelková, Alice Bendová, nahými fotkami překvapila Kateřina Kristelová, Itálii svými vnadami dobyla Alena Šeredová a kandidátek na Miss české poprsí by se našlo určitě daleko víc.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Procesory budoucnosti
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies