Která z finalistek Superstar má nejvíce sexy hlas?

Monika Bagárová, Dominika Stará, Markéta Konvičková, Leona Šenková, Paulína Ištvancová… která z finalistek Československé Superstar má podle Vás nejvíce sexy hlas? Diskutujte pod článkem!

Monika Bagárová

Monika Bagárová se narodila před 15-ti lety v Brně, kde doposud také žije se svou rodinou. Je nejen velmi krásná, ale také velmi talentovaná. V prvním ročníku Československé Superstar patří Monika mezi favority. Podle svých slov je upřímná, tvrdohlavá, přátelská, nervózní, veselá, ulítlá, obětavá a citlivá.

 

 

Dominika Stará

Dominika Stará se narodila před 16-ti lety. Žije poblíž Bratislavy v malém městečku Šamorín, kde studuje osmileté gymnázium. Tvrdí o sobě, že je správně pojašená, tvrdohlavá a ctižádostivá. Zpívá v rockové kapele s názvem Flying Thing. Jejím snem je věnovat se charitativní činnosti. Patří mezi věřící, denně se modlí a chodí do kostela.

 

Markéta Konvičková

16-ti letá Markéta Konvičková se narodila v Třinci. Původně chtěla prostřednictvím Československé Superstar získat novou zkušenost a slyšet názory jiných lidí. Nyní patří mezi favority. Markéta je podle svých slov tvrdohlavá, společenská, přizpůsobivá, tolerantní, milá, atraktivní a také vybíravá.

 

Leona Šenková

16-ti letá Leona Šenková pochází z Přelouče. V současné době studuje střední pedagogickou školu v Čáslavi. Hudbě se věnuje již od svých 6-ti let. Zpívá v heavy metalovou kapelou Koma. Leona je podle svých slov impulsivní, nespoutaná a tvrdohlavá. V Československé Superstar vyniká „tvrdou" vizáží a velmi silným (a samozřejmě kvalitním) hlasem.

 

Paulína Ištvancová

Paulína Ištvancová se narodila v Dolné Krupé, zde také doposud žije. V Československé Superstar se probojovala až do finálových kol (a to možná i díky velké podpoře svého otce), kde podává dle poroty průměrné výkony. Podle svých slov je Paulína tvrdohlavá, cílevědomá, optimistická, přizpůsobivá, učenlivá a zábavná. Spolupracovala s Dominikou Mirgovou jako její vokalistka.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Adele – královna hitparád i prodeje
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies