Krok napřed: Vybírejte oblečení a doplňky pro jaro a léto 2012

Návrháři se neflákají. Zatímco vy zatím v poklidu nosíte slimky a boty s kulatou špičkou, v módním zákulisí je už zaděláno na revoluci. Z přehlídek haute couture ale ledacos prosáklo ven, takže vám nic nebrání zodpovědně se připravit na jarní sezónu. Nachystejte kreditky a vyrazte směr Milán, Londýn, Paříž nebo si aspoň namluvte šikovnou švadlenku. A až se jaro zeptá, co jste dělali v zimě, můžete mu hrdě ukázat plnou skříň trendy outfitů.

Fotografie tři mužů předvádějící módu na přehlídkovém mole

Barvy

Vylaďte se na šedou, pískovou a přírodní tóny. Přísnou černou zastoupí v příštím roce univerzálnější námořnická modř. A hlavně to bude o kontrastech: rozbijte barevnou nudu výrazným doplňkem, třeba oranžovým šátkem nebo neonově zeleným páskem. Yves Saint Laurent a Paul Smith vyrazili do boje s leopardími vzory.

 

Střih

Mnozí návrháři pokračují v linii úzkých kalhot (uf, o výdaj méně…). Jiní zas pro změnu sáhli po opačném extrému – širokých řasených gaťatech (Yamamoto). Střihy jsou uvolněné a nonšalantní a takový Hermès si viditelně oblíbil pyžamo. Hodně se bude vrstvit - sako na vestu, vesta na lehký pulovr, pulovr na triko…

 

Co na nohy

K úzkým kalhotám nemají chybu vyšší boty s dovnitř nasoukanými nohavicemi. K těm širším nazujte sandály. Pořád in je klasika – boty typu derby a richelieu z luxusních kůží anebo rozsvícené výraznými barvami.

Jestli máte pocit, že nafocené modely jsou moc velká divočina, může být hůř: jsou návrháři, kteří modely klidně navlíknou do sukně nebo jim dají korzet. Nebo obojí.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Monika Bagárová – nejsvůdnější lolitka českého šoubyznysu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies