Kristýna Pumprlová – kontroverzní barbie

Je jí 17, a už ji spousta lidí nemůže ani cítit. Prý je zlatokopka, sebevědomá až na půdu, má silikony atd. atd. Kristýna je ale vysmátá: klofla prachatého fotbalistu a rozjíždí kariéru v Americe.

Fotografie ženy ve spodním prádle s křídly na zádech

Kristýna byla už jako děcko hodně ambiciózní. Místo šprtání vyjmenovaných slov objížděla všechny možné a nemožné soutěže krásy. Ve čtrnácti se dostavil první výraznější úspěch. Vyhrála titul Bravo Girl 2008. Teď už byla, panečku, cesta ke slávě otevřená. A Kristýna po ní chutě vyrazila. Její kroky vedly do soutěže Miss Junior, kde se organizátorům nezdál její podezřele vyvinutý hrudník. Kristýna to vysvětluje tím, že se od svých 14 let dovyvinula. Taky nedovtipným pořadatelům sdělila, že má nárok soutěž vyhrát, protože se modelingu věnuje už řadu let.

Letos v květnu proběhla tiskem zpráva, že randí s hráčem B týmu anglické Chelsea Tomášem Kalasem. Zlí jazykové tvrdí, že je s ním kvůli prachům. To ovšem Kristýna vehementně popírá: „Od kluka v mém věku bych si nevzala ani korunu. Chci totiž lásku a ne sponzora.“ Tak, teď zbývá jen zamáčknout slzu a prohlédnout si fotogalerii další z českých inteligentních, skromných a přírodních modelek.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Rozbouřená Wall Street
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies