Kristin Laura Kreuk

Narodila se dne 30. prosince 1982 ve Vancouveru (Kanada). Otec je holanďan a matka je indonéská číňanka. Kristin není jedináček, má o 5 let mladší sestru Justine. Mezi její zájmy patří pletení, četba, tanec a gymnastika. Kristin byla ve školních letech tichou a skromnou dívenkou. Zúčastnila se také školního projektu - psychologie a studium životního prostředí. Chodila do dramatického kroužku a účastnila se i různých divadelních kurzů.

Krásná Kristin Kreuk sedí v černých šatech s kozačkami na  nohách

 

Svou kariéru herečky zahájila seriálem Edgemont. Získala v něm roli Laurel Yeung. Kristin v roce 2001 hrála i v televizním filmu Snow White: The Fairest of Them All, který se u nás překládá jako Zimní pohádka. Která role ji ale proslavila nejvíce? No přece role Lany Langové v seriálu Smallville, který je zaměřen na dospívání Clarka Kenta neboli Supermana. Měla jednu z hlavních rolí. Lana Langová byla Supermanova první a také největší láska.

 

Kristin byla nejvíc sexy dívkou roku 2002 - v časopisu FHM na 10. místě a v americké verzi časopisu na 71. místě. O rok později byla už ve společném vydání na 24. místě. V roce 2004 si zahrála ve filmu Eurotrip, což je ztřeštěná komedie, kterou režíroval Jeff Schaffer. Žánr je podobný filmu Roadtrip nebo Prcičky. Její filmová role byla Fiona, která se rozejde s Donnym. Toho si zahrál Matt Damon. Většina filmu byla natočena v Praze, která se Kristin zalíbila. V roce 2005 se Kristin umístila na prvním místě, stala dívkou s největším sexapeelem.

 

V jakých dalších filmech jste Kristin mohli vidět? Hrála například ve filmu Hranice (Partition), Zeměmoří (Earthsea), Chuck, Street Fighter: The Legend of Chun-Li, Ben Hur, Upír (Vampire) a od roku 2012 hraje v seriálu Kráska a zvíře (Beauty and the Beast). Co o ní ještě nevíte? Její oblíbenou citací je: “Buďte změnou, kterou chcete vidět ve světě”. Miluje černou lékořici a jahody. Z barev má ráda fialovou a žlutou a jejími oblíbenými herečkami jsou Cate Blanchett a Jodie Foster.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Mezinárodní konference o svádění
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies