Krátký sestřih pro horké letní dny

Horké letní dny jsou za dveřmi a vy určitě přemýšlíte, jak se zchladit. Vychlazené osvěžující nápoje nechte pěkně v lednici a utíkejte ke kadeřníkovi. Když si pak do svých nově ostříhaných vlasů vetřete chladivý gel, ihned se dostaví pocit osvěžení.
Herec Vin Diesel na své propagační fotografii

Krátké vlasy byly a budou v módě

Co se týče krátkých účesů u mužů, nikdy nevyjdou z módy. Kromě známé doby hippie, kdy bylo velmi těžké rozeznat ženu od muže jen podle vlasů, se jen velmi zřídka setkáme s pány s přerostlými vlasy.

Vlasy jako americká filmová hvězda

Během parných letních dní je kratší sestřih vlasů pohodlnější. Pokožka hlavy lépe dýchá a také se o mnoho méně potí. A co víc, po sprše či plavání si nemusíte vlasy zdlouhavě sušit, za chvíli uschnou sami, ani nevíte.


Nechte se inspirovat americkými herci a zvolte účes jako například Vin Diesel či hrdina ze seriálu Ztraceni Jack. Vždyť na první pohled je jasné, že se jedná o jednoduše udržovatelný a vysoce praktický účes.

4 milimetry a dost

Svou kadeřnici poproste, aby použila strojek a vyholila vaše vlasy na čtyři milimetry. Výška střihu by měla být po celé hlavě stejná. Aby pak váš účes měl ideální vzhled, použijte stylingový gel, větší péči se už zabývat nemusíte.

Na barvu vlasů s citem

Jde-li o barvu vlasů, držte se svého přirozeného odstínu. Pěkně ale vypadají i velmi nenápadné melíry, které zejména v létě dobře vyniknou, jeví se přirozeně a dodají vlasům potřebný lesk. Střih i barvu nechejte na zkušeném kadeřníkovi.

Další tipy pro trendy vlasy

Účesy pro rok 2007

Transplantace vlasů

Účesy - když chcete jít s dobou

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Soutěžte s filmem Mechanik zabiják
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies