Krásná neznámá – January Jones

Možná vám jméno této blonďaté sexy kočky moc neříká, ale její krása za zmínku a pár sexy fotek určitě stojí. Říkáte si odkud ji znáte? Všechno prozradíme. I to, ve kterém filmu ji zanedlouho v našich kinech uvidíte.

January Jones (fooyoh.com)

January je bezesporu pěkná ženská. Díky svému vzhledu se v roce 2002 dostala do hitparády nejpřitažlivějších žen na světě. Časopis Maxim ji dal 82. příčku. Krom toho, že je pěknou herečkou, se proslavila krátkým vztahem s Ashtonem Kutcherem nebo také podporou neziskových organizací. January asi miluje žraloky, protože zrovna nezisková organizace Oceana, kterou podporuje, se snaží žraloky chránit.

A kde jste její pěknou tvářičku mohli zahlédnout? Možná vám nejvíc utkvěla v paměti jako Jeannie ve filmu Láska nebeská nebo jako Elenore ve filmu z roku 2009 Piráti na vlnách. Ale to není vše, zahrála si i televizním seriálu Právo a pořádek, v komedii Prci, prci prcičky 3: Svatba a Kurs sebeovládání.

Padla vám January do oka? V tom případě v červnu vyrazte do kina. January si zahrála v zábavném a chytrém filmu X-men: První třída. Máme se prý na co těšit. Kromě sexy January je i další herecké obsazení vynikající.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Profil: Yannick Noah
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies