Koss - záruka krystalického zvuku

Pokud rádi posloucháte hudbu v klidu domova nebo i při chůzi venku, určitě oceníte sluchátka od americké firmy Koss. Jejich výhodou je totiž to, že díky jejich konstrukci vás nebudou rušit žádné okolní ruchy.
Fotografie sluchátek

Koss - doživotní záruka skvělého zvuku

Jestliže patříte k těm, kterým nestačí poslech hudby z pochybných reprobeden a sluchátek, které se dají sehnat na tržišti, určitě jste již narazili na americkou firmu Koss. Tato společnost patří mezi uživateli k neoblíbenějším. Jejich sluchátka jsou totiž lehká, snadno se s nimi manipuluje, dají se složit do naprosto miniaturního tvaru a především je předchází pověst vysoké kvality a spolehlivosti.
Pokud by se však i přesto došlo k jakékoliv poruše, firma Koss nabízí záruky. Ty se vztahují na všechny jejich výrobky po celou dobu jejich životnosti. Díky tomu si můžete kdykoliv nechat jejich výrobky opravit a zaplatíte pouze pevný manipulační poplatek.

Koss Porta Pro

Pravděpodobně nejpoužívanější sluchátka z řady výrobků Koss v České republice jsou Koss Porta Pro. Začaly se vyrábět už v roce 1984, ale čas na jejich popularitě nic neubral. Vzhledem ke kvalitnímu zvuku, který vám poslech Koss Porta Pro poskytuje, je jejich cena nízká a to i s přihlédnutím k výše uvedené doživotní záruce.
Jsou naprosto pohodlná a dají se snadno nastavit, což způsobují dvě opěrná místa na každé straně sluchátek. Jedno je vlastní sluchátko a to druhé těsně nad uchem, kde je nainstalována molitanová opěrka. Mají rovněž přepínač comfortZone, díky nemuž je možné rozložit tlak celých sluchátek jak na uši tak i temeno hlavy. Koss Porta Pro využijete při stejné kvalitě poslechu u domácího přehrávače, ale protože dobře izolují okolní prostředí, jsou vhodná i discmanům. Pokud je však ze stereosoupravy vypojíte, dávejte si pozor na správné rozložení reprosoustavy.

Parametry Koss Porta Pro

  • frekvenční rozsah: 15-25000Hz
  • uložení v čepu umožňuje nastavit polohu sluchátek
  • přepínačem COMFORT ZONE na pomocném polštářku regulujete přítlak sluchátek
  • složitelné na minimální objem do přepravní velikosti
  • součásti příslušenství je přenosná taštička
  • 6,3mm a 3,5mm pozlacený stereo konektor pro použití v domácích i přenosných přístrojích
  • délka přívodního kabelu je 1,25m
  • hmotnost: 80g
  • citlivost: 101bB/1mW
  • zkreslení: <0,2%
  • impedance: 60 Ohm
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Rozbouřená Wall Street
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies