Kosmetika už pro muže není neznámou

Už dávno množství kosmetických výrobků v koupelně muže nesvědčí o homosexuální orientaci. I muži si chtějí zachovat mladistvý vzhled. Prostředky pro muže jsou jiné - nejen obalem...

Snímek zachycující mužskou hruď v otevřené pánské košili

Kosmetika pro muže - co je jiné?

Mužská pokožka je zhruba o 24 % silnější, prokrvenější a drážděna každodenním holením. Mužská pleť produkuje více mazu, má nižší pH a více tíhne k tvorbě váčků pod očima.

Kosmetika, když je vám míň než 30

Gratulujte si, zatím nepotřebujete žádné speciální krémy. Vaše pokožka je odolná vůči vnějším vlivům, napjatá a pevná. Potřebujete jen matující krém (abyste se tolik neleskli). Špatnou volbou jsou krémy příliš hutné a mastné. Stačí lehký krém pro dodání hydratace.

Kosmetika, když je vám přes 30

Po 30. narozeninách se začínají objevovat i na pleti muže první známky stárnutí. Rozdíl mezi pokožkou muže a ženy se zmenšuje. Nepřítelem mládí jsou totiž dávky stresových hormonů a volných radikálů. Již ve věku třiceti let začněte používat krémy proti vráskám a stárnutí pleti. Pravidelně pokožku čistěte (postačí gely či pěny na čištění pleti a pleťová voda). Používejte produkty s vitamíny a antioxidanty.

Pánské kosmetické nezbytnosti si s klidem v duši dopřejte. Není nic špatného na tom, že o sebe chcete pečovat a dopřát své pokožce prodloužené mládí.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Jean Dujardin alias Brice, agent OSS 117 a George Valentin
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies