Konec reklamních emailů!

Všichni to známe. Přijdeme do práce, zapneme počítač a jdeme si zkontrolovat mailovou schránku. A ouha! Desítky reklamních newsletterů, spousta spamů a zbytečných informačních emailů. Už jen prokousat se tím a všechny zbytečnosti „hodit do koše“ zabere spoustu času. Ale proč to dělat složitě, když to jde jednoduše?

Žlutá poštovní schránka

Možná si říkáte, že deset minut denně, které vám spamy zaberou, není přece tak moc. Na druhou stranu už jste si to počítali v rámci třeba půl roku? Počítejme, že klasická pracovní doba má 8 hodin, z toho denně 10 minut mažeme emaily, které nás nezajímají. Za týden už je to rovných 50 minut a za měsíc rovných 200 minut, což už jsou 3 hodiny a 20 minut. No nevím, co na to říká váš šéf, ale vy ztrácíte drahocenný čas, který jste mohli například věnovat vylepšování vaší firemní prezentace, a sklidit tak pochvalu od vedení a případně i nějaké ty prémie.

Pokud chcete šetřit svůj čas, není lepší řešení, než zařídit si Chytrouschranku.cz. Tato schránka odebírá reklamní materiálů od všech známých internetových obchodů a kamenných prodejen, intuitivně je třídí a vám předloží jen to nejnutnější, a to nabídky, které by se vám opravdu mohly hodit. Nastavení je úplně jednoduché a zvládnete ho i v případě, že nejste nijak zvlášť technicky zdatní v průběhu několika minut. Jednoduše se registrujete a pak nastavíte kategorie a obchodní nabídky, které chcete sledovat. A pak? Už nic, poté už za vás všechnu práci dělá vaše Chytraschranka.cz.

Bojíte se, že vám sice při návštěvě schránky zmizí nevyžádaná pošta, ale spamy budou i nadále přijímány na telefon? Mýlíte se, synchronizace internetové pošty mezi různými moderními vymoženostmi (smartphony, tablety, …) zařídí, aby se ani tam spamující newslettery neobjevovaly. Technologie Chytreschranky.cz totiž podporuje všechny platformy, které dnes běžný člověk pro svůj osobní i profesní život používá.

Říkáte si, že takto inteligentní pomocník musí být neskutečně drahou záležitostí? Opět nemáte pravdu. Nejlepší věci v životě jsou přece zadarmo, a proto ani vy za svou Chytrouschranku.cz nezaplatíte ani korunu. Ne, opravdu nelžeme, je to pravda! Tvůrci této aplikace na svých stránkách navíc doslovně slibují, že ani časem nebude tato služba zpoplatněna. A to už se vyplatí, nemyslíte?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

5 největších krváků uplynulého roku
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies