Komplimenty pod třešní

Je tu první máj a novodobá tradice žádá, abyste vaši drahou polovičku zatáhli pod rozkvetlý strom a dali nějakou tu líbačku. A protože víte, že ženské se na romantiku jenom třepou, a vy váš vztah berete odpovědně, nechcete to odfláknout. Pusa je sice fajn, ale cítíte, že se od vás čeká i trocha toho cukrování. Proto je dobré mít po ruce pár větiček, které z ní udělají rozněžnělou patnáctku a z vás druhého Karla Hynka Máchu.

Fotografie zachycující polibek pod rozkvetlými stromy

Co je vlastně kompliment

Zvlášť po několikaletém společném soužití se nám to nějak vykouřilo z hlavy. Takže připomínáme: kompliment není věta „Včera jsi tak krásně složila to uhlí do sklepa“ nebo „Mamčo, toho králíka by líp neudělal ani Polreich“. Pravé ořechové není ani „Víš, že mi v těch nových vlasech připomínáš jednoho kámoše z vojny“, popř. výzva „Pojď sem, ty moje tlustá prdelko“.

Kompliment je věta, po které se ženská lehce zapýří, cítíte, jak vám vláční pod rukama a v pohledu se jí objeví výraz jak po dvou jointech. Bezprostředně potom vás možná chytne za ruku nebo vlepí spontánního hubana, což se naposledy stalo před pěti lety na mysliveckém plese, a to byla ještě lehce stříknutá.

Využijte kompliment ve svůj prospěch

Pokud má vaše partnerka všechny příznaky výše popsané komplimentové euforie, cíl je splněn. Ona dostala svou denní, měsíční nebo čtvrtletní dávku romantiky (podle intenzity a délky vašeho vztahu), vy se na oplátku můžete pokusit o únik do hospůdky, na fotbal nebo na ryby nebo zkusit nadhodit koupi pro vás naprosto nepostradatelné nové brusky nebo sekačky. Teď je právě ten ideální okamžik, a když na to půjdete šikovně, kývne na všechno. I na sex pod rozkvetlou třešní.

Ošatka plná osvědčených lichotek

Zbývá to nejdůležitější – co teda vlastně říct Nabízíme pár tipů:

„Krásně voníš.“ A teď sledujte: „Krásně voníš. Ty sis umyla vlasy“ Pokud vám významový rozdíl pořád nedochází, zkuste si za vlasy dosadit třeba zuby nebo „tys použila deodorant“ Ale „krásně voníš, jaký to je parfém“ je už zase povoleno. Nepoplést!

„Nevím, jestli se mi víc točí hlava z tebe, nebo z té vůně rozkvetlých kytek.“ Do přírody jako dělané, v hospodě nepoužívat (je to divné, ale vůně čerstvě natočeného piva ženské moc nebere).

„Jsi to nejlepší, co mě v životě potkalo.“ Stop! Větu ukončit tady, rozhodně nedodávat „po Jarce, Míle, mém novém BMW a výhře ve sportce“, i když se vám to dere na jazyk.

„Budu tě milovat navždy.“ Ženská o tom chce být ujištěna, i když ve stavu citové střízlivosti ví, že „navždy“ může znamenat třeba do příští výplaty.

„Ty sis dnes jinak namalovala oči (učesala vlasy, vzala jiné náušnice…)“ Prostě vypíchněte detail z jejího zevnějšku. To jí udělá moc dobře, protože vidí, že si jí opravdu všímáte. Zabodujete víc než obyčejným „Tobě to dnes sluší“.

„Nikdy jsem nedoufal, že budu mít holku, jako jsi ty.“ „Netuším, čím jsem si tě zasloužil.“ Možná že tušíte (že by si předtím očíhla stav vašeho konta), ale to si nechte pro sebe. Takhle bude mít dojem, že je naprosto výjimečná.

„Kdybys věděla, jak jsem rád, že tě mám.“ Nebojte se být trochu patetický, protože věta „Stejně mám kliku, že tě mám“, už tak nedojme.

Teď už vám nic nebrání políbit se pod rozkvetlým stromem, pronést kompliment č. 3 nebo 4 a ruku v ruce – ona se zjihlým pohledem - odcházet směrem k nejbližší hospůdce, kde zjihne pohled zase vám.

držení rukou

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Strážci Galaxie aneb Marvelovská sci-fi komedie
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies