Koller před MS ve fotbale podepsal s AS Monako

Už druhý klíčový hráč reprezentace mění ještě před zahájením MS ve fotbale v Německu klubový dres. Po Tomáši Rosickém odchází z Borussie Dortmund i druhý český krajánek. Útočník Jan Koller se upsal týmu francouzské ligy AS Monaco.
Fotbalista Jan Koller při svém vítězném gestu

Hrozila neúčast na MS ve fotbale 2006 v Německu

V minulém roce si vážně zranil koleno a fotbal pro něj jako aktivního hráče na tři čtvrtě roku přestal existovat. Dokonce se vynořily obavy, že pilíř českého útoku Jan Koller se nestihne do začátku MS světa ve fotbale v Německu dát zdravotně do pořádku. Koller to však dokázal a přidal fotbalovým fanouškům pár bonusů.

Návrat v plném lesku ještě před MS ve fotbale

Určitě si všichni pamatujeme, jak oslavoval o berlích postup do Německa. Rekonvalescence však probíhala úspěšně a Koller se nejen vrátil na poslední zápasy bundesligy, ale okamžitě začal střílet góly. Vypadalo to, jakoby žádná pauza u něho neproběhla. K úlevě všech zainteresovaných se připojil k národnímu mužstvu a i přes drobné šrámy obnovil svůj brankostroj i v českém reprezentačním dresu.

Koller přestupuje těsně před MS ve fotbale

Na počátku týdne, ve kterém se rozhoří boje na MS ve fotbale, nakonec Jan Koller podepsal i novou smlouvu v AS Monaco. Odchází tedy stejně jako jeho už bývalý spoluhráč Tomáš Rosický ze zadlužené Borussie Dortmund, která stále čeká na návrat času ze sezóny 1997, kdy tento německý klub získal překvapivě titul v Lize mistrů.

Hráči touží před MS ve fotbale po klidu

Koller toužil z Dortmundu odejít, nejlépe do tepla, už jen vzhledem k jeho zraněnému kolenu a problémům s dýcháním, díky čemuž svého času rovněž vynechal pár zápasů v bundeslize. V monackém knížectví se potká se spoluhráčem z reprezentace Jaroslavem Plašilem a jeho parťákem v útoku by neměl být nikdo jiný, než italský ostrostřelec Christian Vieri.
I když by se přestupová cena za Jana Kollera i Tomáše Rosického při případném úspěchu na MS ve fotbale mohla rapidně zvýšit, čeští reprezentanti zjevně dali před finanční stránkou přednost klidu při přípravě na první světový šampionát pro Českou republiku po 16 letech.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Nové hry pro opravdové fajnšmekry
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies