Knihy o sexu aneb hledáme inspiraci

Co prožívá žena při orgasmu, jak ji přimět, aby si zamilovala rychlovku, jak si bezpečně užívat anální sex nebo jak se vy sám můžete stát multiorgasmickým a ještě mnohem více se dozvíte z nejlepších knih o sexu, které v současnosti na knižním trhu najdete! Zde je výčet!

Přední titulky knih se sexuální tématikou

tajemství ženské sexualityTajemství ženské sexuality

Autor: MUDr. Zlatko Pastor

Chcete skutečně porozumět ženám Pak směle doporučujeme tuto knihu. Přední český gynekolog, porodník a sexuolog MUDr. Zlatko Pastor v ní vtipně popisuje nejen anatomii ženského těla, ale také všechna jeho tajemství, včetně nejrůznějších mýtů a polopravd. Dozvíte se například, že orgasmus prožívá každá žena trošku jinak – a přesto se naučíte rozpoznat, kdy jej opravdu má a kdy to na vás jen hraje. Zjistíte, proč je dobré ji v době menstruace moc neprovokovat, co v této době cítí, ale také jak prožívá samotné milování a orgasmus nebo o čem v sexu nejčastěji sní, ale bojí se vám svěřit.

rychlovkaRychlovka – tuto knihu kupte své ženě!

Autor: Joel D. Block

Doba je uspěchaná a čas vzácný, takže spousta párů po letech soužití sklouzne k modelu „sex každou středu“, kdy se z milování stává povinnost a z touhy pocit „Už ať to mám za sebou“ (zejména u žen). Chytrým řešením jsou rychlovky, které oceníme zejména my muži, ženám ale připadá rychlý sex moc neosobní a mají pocit, že si s ním moc neužijí. Pokud ale víte, jak na to, opak je pravdou! Autor Joel D. Block ve své knize radí, jak se co nejrychleji dostat do varu, jak využít příhodné příležitosti, která místa jsou pro rychlovky ideální a k tomu připojuje řadu inspirujících fotografií a příběhů ze života. Konečně něco vaši drahou polovičku přesvědčí, že rychlovky mohou zlepšit váš milostný život!

umění orálního sexuUmění orálního sexu

Vyneste partnera do nepoznaných výšin rozkoše. Pokročilé techniky.

Autoři: Ian a Alicia Denchasyovi

Myslíte si, že techniku orálního sexu dokonale zvládáte Po nahlédnutí do této knihy změníte názor. Neustále je co se přiučovat! Manželé Denchasyovi, odborníci na manželské štěstí, své dílo navíc obohatili fotografiemi tak smyslnými, že dlouho číst patrně nevydržíte. Tak směle do toho! Tato kniha naučí vás jazyk tancovat!

sex ve třechSex ve třech

Hrátky pro zvídavé a hodně odvážné

Autor: Lainie Speiserová

Snad každému už myšlenka sexu ve třech někdy hlavou prosvištěla. Obavy z možných komplikací ale nakonec většinu párů od realizace nápadu odradí. Co když vám ale kniha Sex ve třech prozradí, jak poznat, kdo je vhodný do party, jak a kde onoho třetího sehnat, co dělat, až se ocitnete všichni v ložnici a jak si užít milování ve třech bez výčitek a žárlivých scén Co potom, troufnete si

tajemství análního sexuTajemství análního sexu

Tristan Taormin

Anální sex už dávno není tabu, na některé věci se ale člověk přece jen stydí zeptat. Díky tomuto knižnímu rádci se konečně dozvíte, jak zapříst rozhovor na toto téma, aniž by vás partnerka odkázala do temných smrdutých míst, jak k análnímu sexu přistupovat, aby byl bezpečný a příjemný pro oba, které polohy a erotické hračky jsou pro zadní vrátka vhodné a které ne plus jedno obzvláště velké téma navíc – jak si můžete anální sex užít i vy, aniž by utrpěla vaše mužnost!

multi orgasmický mužMultiorgasmický muž

– to nejlepší na konec!

Autoři: Mantak Chia, Douglas Abrams

Že mohou mít ženy více orgasmů najednou víte. Proč byste si ale totéž nemohli dopřát vy Autoři jednoduchým způsobem popisují tělesné i psychologické techniky, díky kterým budete moci mít orgasmus bez ejakulace anebo si budete užívat několik vrcholů za sebou. Konečně někdo myslí také na nás!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Záhadná úmrtí celebrit – 1. díl
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies