Klíčovou dírkou – tajné touhy ženy

Muži a ženy mají často problém zjistit, jak navzájem uspokojit své touhy. Pokud se vám to, pánové, také zatím příliš nedaří, pokusíme se vám poradit, jak to udělat, aby vám žena, po které toužíte, padla ke kolenům.
pár

Ženy touží po změně

Nejhorší, co může potkat společné soužití dvou lidí, je stereotyp. Pokuste se čas od času vymyslet nějakou novinku, která vašemu vztahu dodá šmrnc. Nemusíte si lámat hlavu s neoriginálnějším nápadem, který ještě nikdo nikdy nedostal. Pro začátek postačí, když ji občas překvapíte reakcí, kterou by vůbec nečekala.

 

Navrhla vám, že by chtěla jet na výlet do přírody a vy byste radši do kina nebo na pivo? Zkuste jí přikývnout a uvidíte, že máte vyhráno. To samé platí i v sexu. Přicházejte s novými nápady a uvidíte, že se to vaší přítelkyni bude líbit.

Tajné touhy ženy – milují dárky

Zahrňte si pozornostmi. Nemusíte jí zrovna každý den kupovat puget, bohatě postačí čas od času malý, symbolický dárek. Bude si myslet, že pro vás znamená hodně a taky se k vám podle toho chovat.

Chovejte se podle jejího očekávání

Zkuste se občas vcítit do role ženy. Občas přesně víte, jaká reakce přijde z její strany, když se bavíte o tom nebo jiném. A přesně tak ona také tuší, jaká bude vaše přibližná reakce. Zkuste občas zatnout zuby a říct to, co si myslíte, že by řekla ona. S touto taktikou můžete očekávat velký úspěch, protože si bude myslet, že jste její dobrý kamarád, a nebo že myslíte stejně. Která by vám pak odolala?

Je zadaná, ale vy ji musíte mít…

Jak to udělat, aby ho konečně pustila z hlavy a padla do vaší náruče? To samozřejmě závisí nejen na vás, ale také na ní. Abyste vyhrál nad někým, kdo je jí blízký, musíte ukázat, že máte lepší kvality než on. Tohle vás asi bude stát mnoho úsilí – pro začátek se jí musíte přiblížit, a pokud si vás bude chtít pustit k tělu, je to teprve začátek.

 

Zkuste být galantní a vnímavý. Ženy milují, když si s mužem mohou popovídat. Až budete přesvědčený, že k vám chová velké sympatie, můžete jí naznačit, že byste se s ní rád sešel o samotě. Pokud vás přesto odmítne, máme pro vás tip: když se začnete ukazovat s jinou ženou (ale ne moc nápadně), začne žárlit už jen z toho důvodu, že jste o ni ještě před chvílí měl zájem. Bude jí vrtat hlavou, jak je to možné a je dost pravděpodobné, že se bude snažit opět váš zájem převést zpátky na ni – s tím už se něco dá dělat, ne?

 

Jak překonat stres ze svatby?

Jak nejlépe „ujíždět" na počítačových hrách

Alkohol tester - jak zbytečně neplatit pokuty?

Jak vás ženy testují?

Jak prodloužit sex?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Připravte se na letošní festivaly – Techno a trance
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies