Klára Issová – tajemná a úspěšná

Klára Issová je v současné době bezesporu jednou z nejkrásnějších českých hereček. Co jí rozhodně nechybí, jsou ambice, okouzlující šarm a nesporný herecký talent, který se nebojí předvést…
Herečka Klára Issová na své propagační fotografii

Klára Issová – ze života

Klára se narodila 26. 4. 1979 v Praze ve znamení býka. První herecké zkušenosti získala už v pouhých šesti letech. Už tehdy si producenti objevili její obrovský talent. Zahrála si v mnoha úspěšných filmech, jako jsou Medvídek, Anděl Páně, Pravidla lži, Kytice, Indiánské léto a také je oblíbenou postavou filmových pohádek.

Klára Issová – miluje herectví

Klára Issová dokáže své role zahrát tak, že z ní divák nemůže spustit oči. Tajemstvím jejího úspěchu je mnoho zkušeností, ale také láska k herectví.

Tajemství úspěchu Kláry Issové

Křehká a zároveň sexy okatá dívka se nestydí otevřeně mluvit o svém životním postoji. Její cíl je jasný a odhodlaně si za ním jde. Předtím, než Klára dostala svou první velkou roli, ji nikdy nenapadlo, že by se mohla stát dokonce hlavní hrdinkou.

 

Když byla mladší, na konkurzech si příliš nebyla jistá v kramflecích, a i přesto si získala obdiv a stále jej má. Oblíbenkyně režisérů i filmových kolegů na sebe také prozradila, že jedním z jejích velkých snů je stát se hrdinkou zahraničních snímků. Držíme palce a věříme, že se to Kláře určitě podaří.

 

Michaela Ochotská a fotky pro Playboy

Sexy kalendář Agáty Hanychové

Oblíbená zpěvačka Lily Allen

Krásná a sexy Elisha Cuthbert

Krásná ošklivka Katka

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Hudba budoucnosti
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies