Kirsten Dunst – Spidermanova holka

Známe ji především ze Spidermana, ale zazářila i ve filmu Interview s upírem, Wimbledon nebo Úsměv Mony Lisy. Stejně jako spousta jiných hereček a zpěvaček propadla drogám a alkoholu, ale dokázala se otřepat a jít dál.

Americká herečka Kirsten Dunst při svém reklamním focení

Kirsten Dunst se narodila 30. dubna 1982 v americkém státě New Jersey. Přátelé jí přezdívají Kiki. Kirsten Dunst má kočku Sophii, kterou dostala od bývalého přítele Jacka Gyllenhaala. Má také o čtyři roky mladšího bratra Christiana. Když jí bylo pět, rodiče se rozvedli a ona se musela přestěhovat do Los Angles. Právě zde se ale její kariéra začala slibně rozvíjet.

Spiderman a další role

Svou první televizní reklamu Kirsten Dunst natočila ve svých třech letech. V sedmi získala malou roli ve filmu Povídky z New Yorku. Pak se začaly objevovat lepší a lepší nabídky – zahrála si ve filmech jako Malé ženy, Hamouni, Jumanji, Odvážné srdce, Smrt panen, Šílená a krásný a další. Objevila se také v několika dílech seriálu Pohotovost. V muzikálu Holka jako lusk si dokonce i zazpívala. Za roli ve filmu Interview s upírem, díky které si v jedenácti letech vysloužila první filmovou pusu (s Bradem Pittem),  byla již tehdy nominována na Zlatý glóbus. Ve 14 byla časopisem People zařazena mezi 50 nejkrásnějších lidí na světě.

 

Svou životní roli ale dostala až v roce 2002 ve filmu Spiderman. Získala za ni několik cen a přijala také nabídku na účast v dalších pokračování. Spiderman 2 a Spiderman 3 neměli o nic menší úspěch než "jednička". V současné době se připravují další díly.

Vzestup a pád

V dalších filmech už Kirsten Dunst jen zářila – Úsměv Mony Lisy, Věčný svit neposkvrněné mysli, Wimbledon a Elizabethtown – ve všech Kirsten prokázala, že hrát opravdu umí. Potíž nastala v tom, že Kirsten zřejmě sláva rychle stoupla do hlavy. Začala žít nezřízeným životem a ne každý muž po jejím boku to unesl. V Utahu se dokonce léčila ze závislosti na kokainu a alkoholu. Nenechala se ale zkrotit ani přísným režimem a v léčebně prožila románek s neznámým „pacientem“. Po návratu si ale brzy našla nového náhradníka.

 

Ukázalo se, že právě drogy a alkohol byly důvodem rozpadu tříletého vztahu s hereckým kolegou Jakem Gyllenhaalem. Nyní je snad Kirsten Dunst „čistá“ a může zase s plnou vervou hrát.

Další sexy celebrity na Samuraji

Helen Swedin - sexy manželka Luise Figa

Michaela Ochotská a fotky pro Playboy

Sexy kalendář Agáty Hanychové

Krásná a sexy Elisha Cuthbert

Krásná ošklivka Katka

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Top 10 nejšílenějších sportů na světě
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies